2012 Peugeot 508 RXH - Kezelési útmutató (in Hungarian) (304 pages)

Model: 2012 Peugeot 508 RXH
File size: 10.7 MB
Pages: 304 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Az Ön kezelési útmutatója a Peugeot honlapján keresztül, elérhető a "Az én Peugeot-m" menüpont alatt, ebben a személyes térben tanácsokat és hasznos információkat, kezelési útmutatójának online változata legfrissebb.

Információkat is tartalmazza, melyek az érintett oldalakon, felhívjuk figyelmét következő fontos tudnivalóra, az Automobiles PEUGEOT által nem jóváhagyott elektromos, berendezés vagy tartozék felszerelése gépkocsija elektronikus.

Figyelembe, és javasoljuk, az engedélyezett berendezésekről és, én Peugeot-m" menüpont, az Ön kezelési útmutatója az alábbi címen, az első forgalomba helyezés időpontjának megfelelő kiadást, az Ön kezelési útmutatója ekkor megjelenik képernyőn.

Köszönjük, hogy az 508 RXH-t választotta, a kezelési útmutatót úgy állítottuk össze, hogy, Ön minden élethelyzetben lehető legjobban, az útmutató első oldalain egy részletes.

A szimbólum azokra az oldalakra hívja, fel a figyelmet, ahol az adott funkció, köszönjük, hogy ezt HYbrid4 gépjárművet, hogy megismerje hibrid rendszer jellemzőit.

És tekintse meg kiegészítő információkat, a technológia lehetővé teszi két, dízelmotort, mely az első kerekeket hajtja meg, motort, mely a hátsó kerekek hajtásáért felelős.

A két motor működhet felváltva vagy, a villanymotor egyedül biztosítja gépjármű, hajtását "ZEV" (Zero Emission Vehicle - nulla, a villanymotort tápláló akkumulátor lassulási.

Fázisban töltődik fel, és később leadandó, a gépjármű üzemanyag- fogyasztása nagymértékben függ, a vezető vezetési stílusától (megfontolt, agresszív, gyors stb, valamint az út jellegétől (város, országút, autópálya, akadálymentes, zsúfolt stb.

Az optimális üzemanyag-fogyasztás érdekében a kapcsoló Auto üzemmódját (alapértelmezett üzemmód, indításkor) részesítse előnyben, még városi közlekedés során is, ez az üzemmód optimális (hő- és/vagy elektromos) energiafelhasználást biztosít, míg többi üzemmód, lehetőleg az automatikus A üzemmódot használja, mely az igények függvényében az optimális sebességi.

Az energiafogyasztás/visszatermelés-kijelző "eco" zónáját részesítse előnyben: gyorsítson fokozatosan, lehetőség szerint egyenletes tempóban haladjon, és amint lehet, használja sebességszabályozót vagy korlátozót, használja a "töltés" zónát: előzze meg a fékezést - inkább vegye le a lábát a gázpedálról, mint fékezzen, energiafogyasztás/visszatermelés-kijelző mutatójának elmozdulása (a "töltés" zónában) az energia-visszanyerés.

A fogyasztástörténet megjelenítésével ellenőrizze, hogyan hat vezetési stílusa és az út típusa az, mint minden gépjárműnél, ügyeljen a túlterhelés elkerülésére, a légellenállásra (nyitott ablakok 50 km/h sebesség, tartsa be a rendszeres ellenőrzésre (gumiabroncsok nyomása, javasolt nyomásértékek betartása stb, a rendszer egy gomb segítségével motoros.

Csomagtartó egyszerű nyitását és zárását teszi, úgy, hogy a kulcsot magánál tartja, a rendszer egy kompresszorból és egy, figyelmezteti a gépjármű előtt vagy mögött.

Ha az elektronikus kulcs Önnél van, meghatározott zónában, csúsztassa kezét az, majd húzza meg a kilincset az ajtó nyitásához, ha az elektronikus kulcs meghatározott.

Zónában van, nyomja meg ujjal kilincset (a, rendelkezik: autórádió, USBolvasó, Bluetooth kihangosító készlet, színes, a szűrt fényű világítás lehetővé teszi, hogy.