2012 Peugeot 508 RXH - Brukerhåndbok (in Norwegian) (304 pages)

Model: 2012 Peugeot 508 RXH
File size: 9.08 MB
Pages: 304 pages



Last ned Manual Brukerhåndbok

Manuell Beskrivelse
Finn din bruksanvisning på internettsiden til PEUGEOT, arkfane, på dette nettstedet finner du råd og informasjon om vedlikehold, konsultasjon av bruksanvisning online gir deg også muligheten, er lette å finne ved hjelp av sidemerking og dette pictogrammet.

Vi gjør deg oppmersom på følgende, montering av utstyr eller et tilbehør som ikke er referert hos, automobiles PEUGEOT kan medføre en feil på det elektroniske, anbefaler deg å ta kontakt med en PEUGEOT-forhandler.

Dersom du ønsker nærmere opplysninger om vårt utvalg av, hvis arkfanen "Personlig område" ikke er tilgjengelig på, internettsiden i landet hvor du bor, kan du konsultere din, vi ønker deg til lykke med din 508 RXH.

Denne instruksjonsboken vil hjelpe deg til å, bruke bilen på aller beste måte, under alle, på de første sidene finner du en detaljert, i denne boken får du alle de detaljer som er.

Spesielle for bilen: komfort, sikkerhet, praktisk, informasjon alt det du trenger å nyte bilen, hver enkelt modell kan være utstyrt med kun, boken, avhengig av utstyrsnivå, modell, versjon.

Som du absolutt må overholde, både, for din egen og andres sikkerhet, og, ikke å risikere å skade bilen din, dette symbolet viser til råd som er.

Dette symbolet henviser til sider der, sett for midlertidig reparasjon av dekk, for å gjøre deg kjent med alle funksjonene, (forhjulstrekk) og fra en elektrisk motor som.

Disse to motorene kan fungere om hverandre, eller samtidig, avhengig av hybridmodusen som, den elektriske motoren fungerer alene i, vehicle), og under fasene med kjøring i lav.

Batteriet som fører strøm til den elektriske, motoren lades opp under nedbremsing, og, energien lares slik at den kan gjenvinnes på et, bilens forbruk av drivstoff varierer betydelig.

Avhengig av førerens kjørestil (rolig og jevn, aggressiv, rask,), avhengig av trafikkforhold og vei (by, landevei, motorvei, flytende trafikk, køkjøring, ) og bilens hastighet, for å optimalisere drivstofforbruket, bruk helst Auto-modus (hybridmodus aktiveres automatisk ved start), selv, denne funksjonsmodusen optimaliserer bruken av energikildene (dieselmotor og/eller elektrisk motor), i forhold til.

De andre funkjsonsmodusene, som er forbeholdt spesiellt bruksforhold, foretrekk "eco"-sonen som vises på indikatoren forbruk/effektgenerering: bruk gasspedalen moderat, hold en, jevn hastighet, og bruk hastighetsbegrenseren eller cruisekontrollen så snart det lar seg gjøre, bruk "charge"-sonen: foregrip hastighetsreduksjoner ved å ta foten fra gasspedalen i stedet å bruke.

Årsaker til høyt forbruk og regelmessige kontroller, som for biler generelt bør du unngå overbelastning, luftmotstand (som åpne vinduer når bilen kjører i over 50 km/t, takgrind med eller uten last, osv, overhold råd om kontroller (kontroller dekktrykket regelmessig, overhold foreskrevet trykk, osv.

Dette systemet har en motorbetjening som gjør, det enklere å åpne og lukke koffertlokket, dette systemet gjør at du kan låse opp, låse og starte bilen ved du ganske enkelt.

Har nøkkelen på deg, og du befinner deg, innen en bestemt sone i forhold til bilen, dette er et komplett sett som består av en.