2016 Peugeot 508 - Kullanım Kılavuzu (in Turkish) (364 pages)

Model: 2016 Peugeot 508
File size: 10.48 MB
Pages: 364 pages



indir Kullanım Kılavuzu

Kullanım kılavuzunuzu internette incelemek için aşağıdaki erişim, kullanım kılavuzunuza doğrudan erişmek için bu kodu okutunuz, bu kişisel alan, aracınızın bakımı için yararlı bilgiler ve tavsiyeler, Ülkenizin Peugeot sitesinde "MyPeugeot" bölümü mevcut.

Değilse, aşağıdaki adreste kullanım kılavuzunuzu bulabilirsiniz , aracınızın ilk trafiğe çıktığı tarihe tekabül eden kullanım kılavuzunuzun, İnternet ağı üzerindeki kullanım kılavuzu ile ayrıca aşağıdaki ayraç şekilciği ile simgelenen ve böylece kolayca tanımlanabilen en yeni bilgilere, bu kullanım kılavuzu ürün yelpazesinde mevcut olan donanımların.

Donanım seviyesine, versiyonuna ve satışa sunulduğu ülkenin, özelliklerine göre aracınızda bu belgede belirtilen donanımlardan, verilen tanımlar ve şekiller bağlayıcı değildir, işbu kullanım kılavuzunu güncellemeye mecbur olmadan teknik.

Özellikleri, aksesuarları ve donanımları değiştirme hakkını saklı tutar, bir seçtiğiniz için teşekkür ederiz, bu kullanım kılavuzu, hayatın her anında, bu belge aracınızın ayrılmaz bir parçasıdır.

Acil durum prosedürü - Uzaktan kumandalı, motorlu bagaj (SW ve RXH termik), Öndeki buğuyu giderme - buzu çözdürme, arka cam buğu giderme - buz çözdürme.