2018 Peugeot 5008 - Handleiding (in Dutch) (364 pages)

Model: 2018 Peugeot 5008
File size: 13.09 MB
Pages: 364 pages



Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Automatische follow me home-verlichting Als de functie "Automatische verlichting" is geactiveerd, worden onder donkere omstandigheden de parkeerlichten, het dimlicht de instapverlichting in de buitenspiegels automatisch ingeschakeld bij het afzetten van het contact. Het in- of uitschakelen van de functie en de tijdsduur van de follow me home-verlichting zijn in te stellen via het configuratiemenu op het scherm van de auto. Handbediende follow me home-verlichting Deze functie zorgt ervoor dat na het afzetten van het contact de dimlichten nog even blijven branden om het uitstappen in het donker te vergemakkelijken.

Uitschakelen: Bij uitvoeringen zonder "Automatische verlichting" wordt de handbediende follow me home-verlichting na 30 seconden automatisch uitgeschakeld. Bij uitvoeringen met "Automatische verlichting" is de duur van de handbediende follow me homeverlichting gelijk aan de ingestelde duur van de automatische follow me home-verlichting. Automatische instapverlichting buitenzijde Als de functie "automatische verlichting" is geactiveerd, gaan bij een geringe lichtsterkte van de omgeving na het vergrendelen van de auto de parkeerlichten, het dimlicht en de instapverlichting in de buitenspiegels branden.

Het in- en uitschakelen en de duur van het branden van de instapverlichting kunnen worden ingesteld via het configuratiemenu op het scherm van de auto.