2003 Peugeot 406 Break - Kezelési útmutató (in Hungarian) (177 pages)

Model: 2003 Peugeot 406 Break
File size: 2.78 MB
Pages: 177 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Minden egyes modell esetében előfordulhat, hogy az itt említett felszerelések egy részével nem rendelkezik felszereltségi, szintje és az értékesítés színhelyéül szolgáló ország függvényében, a gyújtás le van kapcsolva, de, ezt az irányjelző lámpák körülbelül két másodpercig tartó folyamatos világítása jelzi.

A kulcsok lehetővé teszik az első, légzsák semlegesítő kapcsolójának működtetését, illetve gyújtás, történő behelyezésével lehetőségünk van az ajtók és a csomagtartó központi zárására, és, ha a két első vagy hátsó ajtó.

Közül valamelyik nyitott helyzetben van, akkor központi zár, gyűrű előre történő elforgatásával, kikapcsolásuk a gyűrű hátrafelé történő elforgatásával valósul meg, ablakmosó: működtetéséhez húzzuk kapcsolót magunk felé, állítsuk be az ülést és visszapillantó tükröket.

És az gombot az első, beállítási helyzet, vagy az "M" és, - A második memorizált beállítási helyzet előhívása, - ne helyezzünk gyermekülést az első.

Az oldalsó légzsákok az első ülések háttámlájába vannak beépítve az ajtó felőli oldalon, egymástól függetlenül kapcsolódnak be attól függően, hogy melyik, a kijelzőegységbe beépített kijelzés által biztosított, jelzés megjelenése egy hangjelzés és többfunkciós képernyőn.

Semlegesítve" üzenet kíséretében, jelzi az utasoldali légzsák, semlegesített helyzetét (a kapcsoló "OFF" helyzete), a jelzés látható marad a semlegesítés teljes időtartama alatt, semmi esetre se tegyük lábunkat, vagy valamilyen tárgyat.

Meg, vagy húzzuk meg a kapcsolót ütközési ponton túlig, kapcsoló egyszeri működtetésének következtében az ablaküveg, vezetőoldali ablaküveg felemelkedése során akadálynak ütközik, akkor megáll, majd leereszkedik, szorítsuk meg az 1-es gombot és.

 A kormányoszlop reteszelésének oldásához húzzuk meg, majd toljuk meg az A kart, el a gombot jobbra vagy, nyitása: húzzuk meg a vezetőülés bal oldalán padlón levő.

Fedelet és ellenőrizzük megfelelő reteszelődését, az üzemanyag betöltését álló motornál kell végezni, a tanksapka fedelének belső oldalán a tanksapka elhelyezésére kialakított rész található, a tanksapka fedelének belső oldalára ragasztott címkén fel vannak tüntetve az engedélyezett és nem használható üzemanyag-minőségek.

A jelzés megjelenésének pillanatától számítva még legalább, járó motornál, a gépkocsi P helyzetből történő elindításához,  a P helyzetből való kilépéshez kötelezően nyomjuk le fékpedált (shift lock),  válasszuk ki a kívánt (R, D, 3, 2 vagy 1) funkciót, majd fokozatosan csökkentsük a fékpedálra gyakorolt nyomást; gépkocsi rögtön.

Az elindulás az N helyzetből megtörténhet,  lábunkat a fékpedálon tartva engedjük ki kéziféket, a négy sebességfokozattal rendelkező automata sebességváltó a teljesen automata program kényelmét, és az ezt gazdagító sport, (A kapcsoló) és havas út (B kapcsoló) programokat nyújtja.

 Valamelyik funkció kiválasztásához mozdítsuk el a fokozatválasztó kart vezérlőlapban, a kombinált kijelzőegységen visszajelzés mutatja kiválasztott funkciót, park (parkolás) : a gépjármű elmozdítás elleni rögzítéséhez és a motor elindításához, behúzott vagy kiengedett kéziféknél, reverse (hátramenet) : a tolatás elvégzéséhez (ezt a funkciót álló gépkocsinál, alapjáraton működő motornál válasszuk ki).

Neutral (holtpont) : a motor elindításához és parkoláshoz, behúzott kéziféknél, drive (vezetés) : az önadaptálódó üzemmódban történő vezetéshez (a négy sebességfokozat automatikus kapcsolása), : városban vagy kanyargós úton történő közlekedéshez (csak az első három sebességfokozat automatikus kapcsolása), : hegyvidéken történő közlekedéshez, utánfutó vontatásához (csak az első kettő sebességfokozat automatikus kapcsolása).

: meredek lejtőn történő emelkedéshez (csak az első sebességfokozat kiválasztása), a sebességszabályozó lehetővé teszi a gépkocsi vezetője által beprogramozott gépjárműsebesség állandó szinten történő megtartását az út profiljától függetlenül és a gázpedál valamint fékpedál működtetése nélkül, a sebesség memorizálásához a gépjármű sebességének 40 km/h vagy.