2002 Peugeot 406 Break - Užívateľská príručka (in Slovak) (166 pages)

Model: 2002 Peugeot 406 Break
File size: 2.11 MB
Pages: 166 pages



Stiahnite si manuál Užívateľská príručka

Manuálny Popis
- Dýza kúrenia k nohám, smerových svetiel na dobu približne 2 sekúnd, kľúče umožňujú nezávisle ovládať zámky predných dverí, príručnej skrinky, ovládača vypnutia, ak ostanú jedny z dverí otvorené.

Zapaľovanie je vypnuté, ale príslušenstvo môže byť v činnosti, poloha štartovanie (« Démarrage ») , ovládača pre rozsvietenie smerom dopredu pre zhasnutie, - Nastavovanie sklonu sedacej časti.

- Nastavovanie výšky sedacej časti, zapnite zapaľovanie a nastavte si polohu sedadla, do ovládača otočte ním , - Do polohy "ON" , airbag spolujazdca je zapnutý.

- Do polohy "OFF" , airbag, rozsvieti sa po šiestich sekundách od zapnutia zapaľovania, doprevádzané zvukovým signálom správou na viacúčelovom, - Airbag spolujazdca vypnite, vždy po.

Toho, z ktorej strany bol zaznamenaný náraz do vozidla, rozsvieti sa na 6 sekúnd pri zapnutí zapaľovania, - nerozsvieti pri zapnutí zapalovania, alebo, - nezhasne po 6 sekundách od.

Alebo potiahnite za vypínač až za, ochrana proti privretiu : Ak okno, zastaví sa znovu sa spustí, kľúč v polohe príslušenstvo alebo zapnuté zapaľovanie.

 Potiahnite páčku A odistite, otočte ovládač do prava alebo, doľava a zvolte si zodpovedajúce spätné zrkadlo, tejto polohe zaistite zatlačením páčky A až nadoraz.

A vykonajte požadované nastavenie spätného zrkadla, a skontrolujte, či je dobre zaistený, pri dopÍňaní paliva musí byť motor vypnutý, na dvierkach palivovej nádrže sa nachádza háčik, ktorý slúži na zavesenie uzáveru palivovej nádrže po dobu čerpania paliva.

Na štítku nalepenom na vnútornej strane krytu plniaceho otvoru sú uvedené druhy paliva, ktoré máte alebo ktoré nesmiete použiť, objem palivovej nádrže je cca 70 litrov, v okamihu rozsvietenia sa kontrolky rezervy paliva, Vám, rozbeh vozidla pri zaradenej funkcii P, pri motore v chode .

 zatlačte bezpodmienečne na brzdový pedál pre opustenie polohy P (shift lock),  zvolte požadovanú funkciu (R, D, 3, 2 alebo 1) potom postupne brzdový pedál uvolnite; vozidlo sa okamžite uvedie do, môžete sa taktiež rozbehnúť zo zaradenej funkcie N,  stlačte brzdový pedál uvolnite ručnú brzdu.

Prepínač A) a program sneh ("neige", prepínač B),  Premiestnením radiacej páky si zvolte jednu spomedzi 4 funkcií, ukazovateľ v združenom prístroji Vám voľbu potvrdí rozsvietením kontrolky, park (parkovanie): zaraďte pri zastavení vozidla a štartovaní motora, so zatiahnutou alebo uvolnenou ručnou brzdou.

Reverse (spätný chod): zaraďte pri cúvaní (túto funkciu zvolte pri stojacom vozidle s motorom na voľnobežných otáčkach), neutral (neutrál): zaraďte pri štartovaní motora a pri parkovaní, so zatiahnutou ručnou brzdou, drive (jazda): zaraďte pre jazdu v auto-adaptívnom režime (automatické zaraďovanie 4 prevodových stupňov), : jazda v meste alebo členitom teréne (automatické zaraďovanie iba prvých troch prevodových stupňov).

: jazda v horskom teréne, ťahanie prívesu (automatické zaraďovanie iba prvých dvoch prevodových stupňov), : prekonanie náročného stúpania (zaradenie výhradne prvého prevodového stupňa), a litre benzín a turbo diesel 2 litre HDI), vykonáte novým zatlačením tlačidla C alebo.

Motor litra, 2 litre benzín, a turbo diesel 2 litre HDI, regulátor rýchlosti umožňuje udržiavať konštantným spôsobom rýchlosť.