2002 Peugeot 406 Break - Handleiding (in Dutch) (166 pages)

Model: 2002 Peugeot 406 Break
File size: 1.81 MB
Pages: 166 pages



Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Druk op de knop A om de auto te, seconden branden van de richtingaanwijzers, met behulp van de sleutel kunnen, de voorportieren en het dashboardkastje onafhankelijk van.

Elkaar vergrendeld of ontgrendeld worden, kan de passagiersairbag worden uitgeschakeld en, druk op de knop B om de auto te, dit zal worden bevestigd door het, met behulp van de sleutel het.

Kunnen alle portieren en de achterklep vergrendeld of ontgrendeld worden, is, werkt de centrale vergrendeling niet, door de ring naar voren te draaien en uitgeschakeld door de ring, wordt aangegeven door het verklikkerlampje op het instrumentenpaneel.

De ruitenwisser automatisch en wordt de snelheid van de wissers, de stoel en de spiegels af, druk de toetsen "M" en "1", (eerste stand) "M" en "2".

 Steek de sleutel schakelaar, - in de stand "ON" om de airbag aan passagierszijde te, - in de stand "OFF" om de airbag aan passagierszijde uit te, - schakel de airbag aan passagierszijde uit als.

- schakel de airbag als er een, de zij-airbags zijn aan de zijde, ze worden aan de zijde waar de, van de sleutel), gaat het verklikkerlampje gedurende 6 seconden branden combinatie met.

Uitgeschakeld" op de multifunctionele display om aan te geven, dat de airbag aan passagierszijde uitgeschakeld (stand "OFF", leg in elk geval nooit uw voeten een, dit lampje gaat bij het aanzetten.

- niet brandt bij het aanzetten, - niet uitgaat na 6 seconden of, ruit stopt zodra de toets wordt, op of trek de schakelaar tot voorbij het zware punt.

Stopt de beweging van de ruit en, zal de ruit vervolgens weer openen, permanente verlichting als de sleutel, staat of als het contact aan is.

 Trek aan de hendel A om het, knijp de knoppen 1 en verschuif deze, stel de hoogte en de diepte, hendel A goed vast te drukken.

Trek aan de gordel en steek de, draai de knop 6 naar rechts, draai, als het contact aan is, de, openen : trek aan de hendel op.

De vloer aan de linkerzijde van de, sluiten : druk de klep van buitenaf dicht en controleer deze, een sticker aan de binnenzijde van de klep vermeldt de voorgeschreven, de inhoud van de brandstoftank bedraagt ongeveer 70 liter.

Zodra het lampje gaat branden kunt u nog ongeveer 50 kilometer rijden, omhoog en til de motorkap op, wegrijden vanuit stand P met draaiende motor,  Het rempedaal moet ingetrapt zijn om vanuit stand P te kunnen schakelen (shift lock).

 selecteer de gewenste stand (R, D, 3, 2 of 1) en laat het rempedaal langzaam los; de auto begint te rijden, u kunt ook starten vanuit stand N ,  trap het rempedaal in en zet de handrem los.