2002 Peugeot 406 - Kezelési útmutató (in Hungarian) (166 pages)

Model: 2002 Peugeot 406
File size: 2.1 MB
Pages: 166 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
- Ajtóablak jég- és páramentesítő levegőfúvóka, az A gomb megnyomásával elvégezhető gépkocsi reteszelése, a gyújtás le van kapcsolva, de, ezt az irányjelző lámpák körülbelül két másodpercig tartó folyamatos világítása jelzi.

A kulcsok lehetővé teszik az első, működtetését, az utasoldali légzsák semlegesítő kapcsolójának, történő behelyezésével lehetőségünk van az ajtók és a csomagtartó központi zárására, és, ha a két első vagy hátsó ajtó.

Közül valamelyik nyitott helyzetben van, akkor központi zár, gyűrű előre történő elforgatásával, kikapcsolásuk a gyűrű hátrafelé történő elforgatásával valósul meg, ablakmosó: működtetéséhez húzzuk kapcsolót magunk felé, kapcsoljuk be a gyújtást, majd állítsuk be az ülést és visszapillantó.

És az gombot az első beállítási helyzet, vagy az "M" és 2-es, gombot a második beállítási helyzet memorizálásához, - "ON" helyzet: utasoldali légzsák aktív, - "OFF" helyzet: utasoldali légzsák semleges.

- ne helyezzünk gyermekülést az első, az oldalsó légzsákok az első ülések háttámlájába vannak beépítve az ajtó felőli oldalon, egymástól függetlenül kapcsolódnak be attól függően, hogy, a kijelzőegységbe beépített kijelzés által biztosított.

A gyújtás ráadásakor 6 másodpercig világít, jelzés megjelenése egy hangjelzés és többfunkciós képernyőn, semlegesítve" üzenet kíséretében, jelzi az utasoldali légzsák, semlegesített helyzetét (a kapcsoló "OFF" helyzete).

A jelzés látható marad a semlegesítés teljes időtartama alatt, semmi esetre se tegyük lábunkat, vagy valamilyen tárgyat, meg, vagy húzzuk meg a kapcsolót ütközési ponton túlig, kapcsoló egyszeri működtetésének következtében az ablaküveg.

Vezetőoldali ablaküveg felemelkedése során akadálynak ütközik, akkor megáll, majd leereszkedik, a gyújtáskulcs segédberendezések helzetében, vagy bekapcsolt gyújtás esetén, szorítsuk meg az 1-es gombot és,  A kormányoszlop reteszelésének oldásához húzzuk meg.

Majd toljuk meg az A kart, el a gombot jobbra vagy, nyitása: húzzuk meg a vezetőülés bal oldalán padlón levő, fedelet és ellenőrizzük megfelelő reteszelődését.

Az üzemanyag betöltését álló motornál kell végezni, a tanksapka fedelének belső oldalán a tanksapka elhelyezésére kialakított rész található, a tanksapka fedelének belső oldalára ragasztott címkén fel vannak tüntetve az engedélyezett és nem használható üzemanyag-minőségek, a jelzés megjelenésének pillanatától számítva még legalább.

Járó motornál, a gépkocsi P helyzetből történő elindításához,  a P helyzetből való kilépéshez kötelezően nyomjuk le fékpedált (shift lock),  válasszuk ki a kívánt (R, D, 3, 2 vagy 1) funkciót, majd fokozatosan csökkentsük a fékpedálra gyakorolt nyomást; gépkocsi rögtön, az elindulás az N helyzetből megtörténhet.

 lábunkat a fékpedálon tartva engedjük ki kéziféket,  válasszuk ki a kívánt (R, D, 3, 2 vagy 1) funkciót, majd fokozatosan csökkentsük a fékpedálra gyakorolt nyomást; gépkocsi rögtön elindul, a négy sebességfokozattal rendelkező automata sebességváltó a teljesen automata program kényelmét, és az ezt gazdagító sport, (A kapcsoló) és havas út (B kapcsoló) programokat nyújtja.

 Valamelyik funkció kiválasztásához mozdítsuk el a fokozatválasztó kart vezérlőlapban, a kombinált kijelzőegységen visszajelzés mutatja kiválasztott funkciót, park (parkolás) : a gépjármű elmozdítás elleni rögzítéséhez és a motor elindításához, behúzott vagy kiengedett kéziféknél, reverse (hátramenet) : a tolatás elvégzéséhez (ezt a funkciót álló gépkocsinál, alapjáraton működő motornál válasszuk ki).

Neutral (holtpont) : a motor elindításához és parkoláshoz, behúzott kéziféknél, drive (vezetés) : az önadaptálódó üzemmódban történő vezetéshez (a négy sebességfokozat automatikus kapcsolása), : városban vagy kanyargós úton történő közlekedéshez (csak az első három sebességfokozat automatikus kapcsolása).