2002 Peugeot 406 - Упутство за употребу (in Serbian) (166 pages)

Model: 2002 Peugeot 406
File size: 2.13 MB
Pages: 166 pages



Преузми упутство за употребу Упутство за употребу

Ручно Опис
BRZ POGLED NA VAŠ PEUGEOT 406, - Bočna mlaznica kojom se, - Mesto za zvučnik (tweeter), - Vazdušni jastuk za vozača.

- Komanda brisača / pranja, - Središnje mlaznice kojima se, - Otvor za grejanje nogu putnika na zadnjim sedištima, pritiskom na dugme A zaključavate vozilo.

Kontakt je prekinut ali oprema i, na to ukazuje brzo paljenje i, vozača otključavate i zaključavate vrata i prtljažnik, prema spolja da upalite maglenke, i unazad da ih ugasite.

Pranje stakala : povucite komandu ka sebi, rade automatski i prilagođavaju brzinu rada, - Podešavanje nagiba horizontalnog dela, b - Podešavanje nagiba horizontalnog dela.

Uspostavite kontakt i podesite sedište i retrovizore,  Kontaktni ključ stavite u komandu 1 i okrenite ga , pali se na šest sekundi pri uspostavljanju kontakta, zvučnim signalom i porukom "Isključen suvozačev vazdušni jastuk".

Da je suvozačev vazdušni jastuk isključen (položaj ručice "OFF"), bočni vazdušni jastuci su integrisani u naslone prednjih sedišta, strani na kojoj je došlo do, vozilo koje nema komandu za isključenje .

Noge ili bilo kakav predmet na, pali se pri uspostavljanju kontakta na šest sekundi, - ne pali pri uspostavljanju kontakta ili, - ne gasi nakon šest sekundi ili.

- Električni podizač suvozačevog prozora, - Isključenje komande podizača prozora na zadnjih, ručni program : pritisnite prekidač ili ga povucite ne prelazeći, zaštita od uštinuća : kada prozor.

Naiđe na prepreku dok se podiže, kada je stalno upaljeno, ključ je u položaju, pritisnite komandu i kližite je,  Povucite komandu A da oslobodite volan.

Podesite visinu i dubinu volana zatim ga blokirajte povlačenjem komande A do, okrenite komandu u položaj A, gurnite kapak i proverite da li je, gorivo sipajte kada je motor ugašen.

Predviđeno je mesto za odlaganje čepa rezervoara, na nalepnici sa unutrašnje strane poklopca navedena su goriva koja, smete ili ne smete da koristite, zapremina rezervoara za gorivo je oko 70 litara.

Nakon što se upali pokazivač za gorivo, u rezervoaru vam je, ostalo goriva za još najmanje 50 km vožnje, pokretanje vozila iz položaja P, kada motor radi ,  obavezno pritisnite papučicu kočnice kad želite da pomerite ručice iz položaja P (shift lock).

 izbor željene funkcije (R, D, 3, 2 ili 1) zatim postepeno smanjujte pritisak na papučicu kočnice; vozilo će se pokrenuti, vozilo možete pokrenuti i iz položaja N ,  spustite ručnu kočnicu, a nogu spustite na kočnicu,  izaberite željenu funkciju (R, D, 3, 2 ili 1) zatim postepeno smanjite pritisak na papučicu kočnice; vozilo će se pokrenuti.

Automatski menjač sa četiri brzine pruža udobnost potpunog automatizma, obogaćen je programom za sport (prekidač A), i programom za sneg (prekidač B),  Ručicu menjača stavite u položaj jedne ili druge funkcije.