2013 Peugeot 308 SW BL - Priročnik za lastnika (in Slovenian) (382 pages)

Model: 2013 Peugeot 308 SW BL
File size: 18.51 MB
Pages: 382 pages



Download navodila za uporabo Priročnik za lastnika

Ročno Opis
Vaša navodila za uporabo poiščite na Peugeotovi spletni strani, v tem delu najdete nasvete in ostale koristne informacije glede, med pregledovanjem navodil za uporabo na spletu lahko, dostopite tudi do zadnjih razpoložljivih informacij, ki jih boste.

Enostavno našli s pomočjo kazalnika strani, ki je označen z, prosimo, bodite pozorni na naslednje opozorilo, namestitev opreme ali dodatne električne opreme, ki ni, homologirana s strani Automobiles PEUGEOT, lahko povzroči.

To opozorilo, hkrati pa vam priporočamo, da se obrnete na, predstavnika PEUGEOTA , ki vas bo seznanil s ponudbo, Če rubrika "Osebno" ni na voljo na spletni strani znamke vaše, države, lahko vaša navodila za uporabo pregledate na naslednjem.

Povezavo v dostopu za "Fizične osebe", datum izdaje, ki ustreza datumu prve registracije, tam boste našli vaša navodila za uporabo v enakih predstavitvenih formatih, zahvaljujemo se vam, da ste izbrali 308.

Avtomobil, ki vzbuja zaupanje, strast, navodila za uporabo 308 limuzine ali, sW so zasnovana tako, da bi jih, v različnih situacijah lahko kar najbolje.