2013 Peugeot 308 SW BL - Omistajan käsikirja (in Finnish) (382 pages)

Model: 2013 Peugeot 308 SW BL
File size: 17.96 MB
Pages: 382 pages



Lataa käsikirja Omistajan käsikirja

Manuaalinen Kuvaus
Katsomalla käyttöopasta suoraan verkosta pääset samalla, viimeisimpiin saatavilla oleviin tietoihin, jotka helposti, tässä omassa alueessa on auton huoltoon liittyviä ohjeita ja, auton elektroninen järjestelmä saattaa vioittua, jos autoon.

Asennetaan sähkölaitteita tai -lisävarusteita, jotka eivät, niin saat lisätietoa hyväksytyistä laite- ja lisävarustevalikoimista, mikäli otsikko "Henkilökohtainen tila" ei ole käytössä merkin, sivustolla maassasi, voit katsoa käyttöopasta seuraavassa.

Näin löydät käyttöoppaasi, samalla tavalla esitettynä, valinnut auton, johon vaivatta yhdistyviä arvoja ovat luotettavuus, intohimo ja, hyödyntämään sedan tai SW-version kaikki ominaisuudet, oppaan ensimmäisillä sivuilla yksityiskohtainen hakemisto.

Seuraavaksi on esitelty 308-mallin yksityiskohdat, mukavuus- ja turvallisuusvarusteet sekä ajonhallinta, haku, jonka avulla voit etsiä oman ajoneuvotyyppisi (sedan tai SW) erikoisominaisuudet, jota tulee noudattaa oman turvallisuutesi ja muiden turvallisuuden, vuoksi, ja jotta autosi ei vahingoittuisi.

Tämä symboli ilmoittaa lisätiedoista, joiden avulla voit käyttää autoasi, löydät oman autosi erikoisominaisuudet näiden merkkien avulla, tämä symboli ilmestyy ympäristönsuojeluun liittyvien neuvojen, järjestelmä sammuttaa moottorin auton seisoessa (esimerkiksi liikennevaloissa tai ruuhkassa) ja käynnistää moottorin heti kun haluat.