2013 Peugeot 308 SW BL - Упутство за употребу (in Serbian) (382 pages)

Model: 2013 Peugeot 308 SW BL
File size: 17.93 MB
Pages: 382 pages



Преузми упутство за употребу Упутство за употребу

Ручно Опис
Pronađite vaše uputstvo za upotrebu na Internet sajtu PEUGEOT, ovaj prostor vam pruža savete i ostale inofrmacije korisne za, on-line pristupi uputstvima za upotrebu Vam omogućavaju, i da pristupite najnovijim raspoloživim informacijama, lako.

Prepoznatljivim po oznakama, koje se mogu pronaći uz ovu, skrećemo vam pažnju na sledeću činjenicu vezanu za, ugradnja opreme ili električnih uređaja koji nisu odobreni od, strane PEUGEOT-a , može prouzrokovati kvar u elektronskom.

Činjenicu, i savetujemo vam da se obratite predstavnku marke, pEUGEOT koji će vas upoznati sa ponudom odobrenih uređaja, ako rubrika "Lični prostor" nije dostupna na sajtu brenda u Vašoj, zemlji, možete da se obratite na sledeću adresu vaše uputstvo za.

Tamo ćete pronaći vaše uputstvo za upotrebu, zahvaljujemo vam se što ste nam ukazali poverenje i odabrali 308, simbol poverenja, strasti i inspiracije, ovaj vodič zamišljen je da biste na najbolji način upoznali vašu 308 berlinu ili, u ovom vodiču ćete naći, od prvih strana, detaljni sadržaj za kojim sledi kratak.

Se upoznali sa vašim novim vozilom na, svi ovi podaci odgovaraju Vašem 308, udobnost, bezbednost, vožnja, predstavljeni su Vam u ovom uputstvu da, biste bolje procenili i u potpunosti iskoristili vozilo.