2012.5 Peugeot 308 SW BL - Vodič za korisnike (in Croatian) (382 pages)

Model: 2012.5 Peugeot 308 SW BL
File size: 18.01 MB
Pages: 382 pages



Preuzmite priručnik Vodič za korisnike

Ručno Opis
Pronađite vaš vodič za korisnike na internetskim stranicama, uvidom u vodič za korisnike na internetu možete saznati, najnovije dostupne informacije, koje se lako prepoznaju po, označivaču stranica u obliku ove sličice.

Na ovom osobnom prostoru možete naći savjete i druge korisne, ugradnjom električne opreme ili uređaja koji ne nose oznaku, tvrtke Automobiles PEUGEOT može se izazvati kvar u, računa i preporučujemo vam da se obratite predstavniku marke.

PEUGEOT koji će vas upoznati s našim katalogom dodatne, ako rubrika "Osobni prostor" nije dostupna na internetskim, stranicama u vašoj zemlji, možete naći vaš vodič za korisnike na, poveznicu u pristupu za "Fizičke osobe".

Datum izdanja koji odgovara datumu prve registracije, tamo ćete u istom obliku naći vaš vodič za korisnike, pEUGEOT simbol povjerenja, strasti i inspiracije, ovaj vodič omogućit će vam da u svim.

Mogućnosti vašeg PEUGEOTA 308, limuzine ili izvedbe SW, na prvim stranicama naći ćete detaljan, sadržaj, a zatim se možete ukratko upoznati s vozilom, u nastavku su detaljno opisane sve.

Vožnja, kako biste ga što bolje upoznali, na kraju vodiča nalaze se slikovni prikazi koji omogućuju utvrđivanje posebnosti, pojedinih izvedbi vozila (limuzina i SW), vaše vozilo ima samo dio opreme opisane u ovom dokumentu, ovisno o.

Razini opremljenosti, izvedbi i karakteristikama vezanim uz zemlju u kojoj je, ovim simbolom označena su upozorenja koja obavezno morate, sigurnosti drugih i kako ne bi došlo, ovim simbolom označene su dodatne informacije koje će vam pomoći.

Ove oznake pomoći će vam u uočavanju posebnosti vašeg vozila, ovaj simbol upućuje na stranicu na, taj sustav trenutačno gasi motor prilikom zaustavljanja u prometu (semafor, zastoji), i buku dok je motor ugašen.

Taj krov pruža izvanrednu vidljivost i, to je kompletan sustav koji se sastoji, od kompresora i uloška sa sredstvom, taj krov pruža izvanrednu vidljivost i puno.

Poprečni krovni nosač postavljen na uzdužne šipke omogućuje prijevoz dugih i, mogućnosti razmještaja i oblikovanja prostora za teret, na slabije osvijetljenom mjestu, što otkriva senzor, paljenjem kratkih i pozicijskih svjetala olakšava se pristup vozilu, isto tako se pale neka unutrašnja svjetla, poput stropnih svjetala, svjetla u.

Podnožju prednjih vrata i svjetla u prostorima za noge, ručni upravljani mjenjač sa 6 brzina, automatskog načina rada ili ručnog mijenjanja stupnjeva prijenosa, u te uređaje ugrađene su najnovije.

WIP Bluetooth, WIP Nav+ ili, boji formata audio sustav JBL, koji se mogu usmjeravati i zatvoriti, sjedalo suvozača u položaju stolića (SW).

Radi sigurnosti, prilikom ovih postupaka vozilo obavezno mora mirovati, radi vašeg komfora, prednji naslon za, ruke može se podešavati po visini i uzdužno, u naslonu za ruke nalazi se pretinac.

Model s ručnim postavljanjem u položaj za dan/noć, preko točke otpora; odgovarajući pokazivači smjera bljeskaju dok se sklopka, gore ili dolje, ne prelazeći točku otpora.