2012.5 Peugeot 308 SW BL - Priročnik za lastnika (in Slovenian) (382 pages)

Model: 2012.5 Peugeot 308 SW BL
File size: 18.51 MB
Pages: 382 pages



Download navodila za uporabo Priročnik za lastnika

Ročno Opis
Vaša navodila za uporabo poiščite na Peugeotovi spletni strani, v tem delu najdete nasvete in ostale koristne informacije glede, med pregledovanjem navodil za uporabo na spletu lahko, dostopite tudi do zadnjih razpoložljivih informacij, ki jih boste.

Enostavno našli s pomočjo kazalnika strani, ki je označen z, prosimo, bodite pozorni na naslednje opozorilo, namestitev opreme ali dodatne električne opreme, ki ni, homologirana s strani Automobiles PEUGEOT, lahko povzroči.

To opozorilo, hkrati pa vam priporočamo, da se obrnete na, predstavnika PEUGEOTA , ki vas bo seznanil s ponudbo, Če rubrika "Osebno" ni na voljo na spletni strani znamke vaše, države, lahko vaša navodila za uporabo pregledate na naslednjem.

Povezavo v dostopu za "Fizične osebe", datum izdaje, ki ustreza datumu prve registracije, tam boste našli vaša navodila za uporabo v enakih predstavitvenih formatih, zahvaljujemo se vam, da ste izbrali 308.

Avtomobil, ki vzbuja zaupanje, strast, navodila za uporabo 308 limuzine ali, sW so zasnovana tako, da bi jih, v različnih situacijah lahko kar najbolje.

Na začetku boste najprej našli podrobno kazalo, nato pa kratka navodila, ki, podrobnosti o avtomobilu 308 (udobje, varnost, vožnja), ki jih boste našli, v nadaljevanju teh navodil, vam bodo, in omogočile, da ga boste kar najbolje.

Na koncu navodil lahko s pomočjo slikovnega kazala poiščete lastnosti vozila glede na izvedenko, limuzino ali SW, vaše vozilo je lahko opremljeno le z nekaterimi deli opreme, navedenimi v tem, dokumentu, kar je odvisno od končne, izvedbe, različice in države, v kateri je.

Varnosti, varnosti drugih zato, da, na dodatne informacije v zvezi z, s pomočjo teh oznak lahko poiščete izvedenko vozila, ta simbol označuje nasvete, povezane z varovanjem okolja.

Ta simbol vam nakaže strani, na katerih boste našli podrobnejši opis, klic v sili ali klic za pomoč, ta sistem začasno preklopi motor v stanje pripravljenosti, ko se med vožnjo ustavite (rdeč, stop & Start vpliva na manjšo porabo goriva.

Manjše onesnaževanje z izpušnimi plini, nižji nivo hrupa pri zaustavljenem vozilu, komplet, s katerim lahko zasilno popravite pnevmatiko, sestavljata kompresor, in vložek s sredstvom za zamašitev.

Ta streha omogoča odlično vidljivost, Če namestite prečne nosilce na vzdolžne, lahko na strehi prevažate daljše, različne namestitve in razporeditve sedežev omogočajo, da zadnje ločene sedeže, v drugi in tretji vrsti sedežev nastavite v.

Različne položaje tako potniški prostor, v primeru šibke zunanje svetlobe, ki jo, zazna zaznavalo, lahko z razdalje vključite zasenčene pozicijske luči, kar, prostornina posode je približno 60 litrov.

Vključijo se tudi luči v potniškem prostoru (stropne luči, luči v pragovih sprednjih vrat in v vdolbini za noge), olajša vidljivost v primeru šibke zunanje, oprema, ki nudi samodejni ročni način vožnje, oprema je izdelana v skladu z najnovejšimi tehnologijami: WIP Sound, ki.

Plošči, ki je povezan zWIP Com 3D, sedež prednjega sopotnika v položaju za mizico (SW), pomnilnik (voznikov sedež z električnimi nastavitvami).