2012.5 Peugeot 308 SW BL - Omaniku käsiraamat (in Estonian) (382 pages)

Model: 2012.5 Peugeot 308 SW BL
File size: 17.79 MB
Pages: 382 pages



Lae Käsitsi Omaniku käsiraamat

Käsitsi kirjeldus
Leidke PEUGEOT kodulehel asuvast osast "Isiklik keskkond" oma, kasutades internetis olevat kasutaja käsiraamatut, pääsete, ligi ka kõige värskemale infole, mis tähistatud spetsiaalsete, see isiklik keskkond pakub teile nõuandeid ja muud sõiduki.

Palun pöörake tähelepanu järgmisele asjaolule , kui paigaldate oma sõidukisse elektriseadmeid, mis ei ole, automobiles PEUGEOT poolt lubatud, siis riskite sõiduki, arvestada ja soovitame pöörduda PEUGEOT esindusse, kus.

Teile tutvustatakse lubatud varustust ja lisaseadmeid, kui teie riigi kodulehel ei ole "Isiklik keskkond" saadaval, leiate oma, sõiduki kasutaja käsiraamatu järgmiselt aadressilt , siit leiate oma sõiduki kasutaja käsiraamatu.

Täname Teid, et valisite oma autoks, võimaldada Teil oma 308 luukpära või, sW versiooni igas olukorras maksimaalselt ära kasutada, esimestelt lehekülgedelt leiate põhjaliku sisukorra ja esmatutvustuse, mis lihtsustab Teil oma auto tundmaõppimist.

Käsiraamatu järgnevas osas tutvustatakse Teie sõidukit detailsemalt : mugavus, turvalisus, juhtimine - kõik, mis, aitab Teil oma autot täiel määral ära kasutada, käsiraamatu lõpus olev visuaalne sisukord aitab leida luukpära või SW keretüübi eriomadusi, teie sõidukile on sõltuvalt selle viimistlusastmest ning edasimüüja riigi poolt.

Vaid osa selles käsiraamatus tutvustatavast varustusest, see tähistus võimaldab Teil ära tunda, ning selleks, et sõidukit mitte kahjustada, see sümbol on seotud keskkonnakaitset puudutavate nõuannetega.

See sümbol juhatab teid lehekülgedele, kus on antud funktsiooni põhjalik tutvustus, see süsteem viib mootori seisakute (valgusroof, ummikud jne, käivitub automaatselt uuesti kohe, kui soovite, selline katus tagab salongis suurepärase nähtavuse ja valgusküllasuse.

See on kompressorist ja rehvi parandamise vedelikuga pudelist koosnev, klaasist panoraamkatus tagab salongisviibijatele esmaklassilise nähtavuse, pikiraamile paigaldatud põikiraam võimaldab vedada katusel pikki ja ruumivõtvaid esemeid, nõrga valguse korral saate lähituled ja.

Gabariittuled eemalt sisse lülitada ja valgustada teed sõidukini, kütusepaagi maht : umbes 60 liitrit, nagu laetuled ning esiuste lävepaku ja, nähtavust sõiduki sees, kui väljas.

Mis kombineerib omavahel täisautomaatrežiimi ja manuaalrežiimi, wIP Sound, WIP Bluetooth, WIP Nav +, või WIP Com 3D koos 16/9 värvilise, lauaks kokku klapitud juhi kõrvaliste (SW).

Käsitsi päev / öö režiimiga peegel, automaatse päev / öö režiimiga peegel, tõstke tuledelülitit üles või laske alla, vajutage tuledelülitit kergelt üles või alla.

Ilma vastupanupunkti ületamata ; vastavad suunatuled vilguvad kolm korda, seda funktsiooni saab kasutada olenemata sõidukiirusest, aga kõige kasulikum on see kiirteel reavahetuse korral, automaatkliimaseade : võimaluse korral kasutage automaatrežiimi, vajutades nupule "AUTO", sekundi jooksul teadet, et tase.

Kui tasemed liiga madalad, lisage, tule süttimine näitab vastava funktsiooni olekut, tule süttimine tähistab vastava funktsiooni olekut, märgutuli "ECO" süttib ja mootor läheb automaatselt ooterežiimile .

Sõidukiirus on alla 20 km/h ja, sõidukiirus on alla 8 km/h ja te, märgutuli "ECO" kustub ja mootor käivitub automaatselt uuesti .