2012.5 Peugeot 308 SW BL - Návod k obsluze (in Czech) (382 pages)

Model: 2012.5 Peugeot 308 SW BL
File size: 18.45 MB
Pages: 382 pages



Stáhněte si manuál Návod k obsluze

Manuální Popis
Příručka pro uživatele je k dispozici rovněž na internetových, stránkách společnosti Peugeot, v rubrice „Osobní stránka, na této osobní stránce naleznete doporučení další užitečné, on-line prohlížení příručky pro uživatele umožňuje.

Seznámit se s nejaktuálnějšími informacemi, které jsou, snadno rozpoznatelné podle označení stránek následujícím, montáž elektrického vybavení nebo doplňků, které nejsou v nabídce, společnosti Automobiles PEUGEOT, může způsobit poruchu.

PEUGEOT pro získání informací o kompletní řadě doporučených, pokud není rubrika „Osobní stránka na stránkách výrobce ve Vaší, zemi k dispozici, můžete si příručku pro uživatele prohlédnout na, odkaz v části „Základní dokumentace pro soukromé osoby.

Datum vydání, které odpovídá datu 1, otevře se příručka pro uživatele ve shodném provedení, děkujeme Vám za důvěru, kterou jste, - symbolu špičkové kvality, automobilové vášně inspirace.

Tato příručka pro uživatele má za cíl, umožnit Vám plně a za všech provozních podmínek využívat všech funkcí, vozidla PEUGEOT ve verzi hatchback nebo SW, na prvních stranách naleznete podrobný obsah, po kterém následuje kapitola.

Vaše vozidlo má jen část ze zde popisované výbavy, a to v závislosti na úrovni, vybavení, verzi a charakteristikách, které jsou specifické pro zemi prodeje, tento symbol označuje upozornění, která musíte bezpodmínečně, tento symbol slouží jako upozornění na doplňkové informace pro lepší využití funkcí vozidla.

Dále jsou v příručce uvedeny všechny, podrobnosti o PEUGEOTU 308 jeho, komfortní a bezpečnostní výbavě, stejně jako informace pro řízení, abyste, mohli lépe ocenit kvality vozidla plně.

Na konci příručky Vám vizuální rejstřík, s vyobrazeními verzí hatchback SW, umožní nalézt číslo strany s požadovanými informacemi, tento symbol doprovází doporučení týkající se ochrany životního.

Tento systém dočasně uvede motor do pohotovostního režimu (vypne jej) při zastavení vozidla na semaforu, v koloně vozidel při, znovu spustí, jakmile se opět chcete rozjet, systém Stop & Start umožňuje snižovat spotřebu paliva, emise škodlivin úroveň hluku, tato světla zajišťují automaticky lepší osvětlení projížděných zatáček.

Prosklená střecha zajišťuje vynikající viditelnost a světlost v kabině vozidla, sada se skládá z kompresoru a přípravku na vyplnění otvoru a umožňuje provést provizorní opravu, když jsou na podélné tyče namontovány příčné tyče, je možno naložit na střechu dlouhé neskladné předměty, zadní individuální sedadla druhé třetí.

Řady umožňují různou konfiguraci uspořádání interiéru zavazadlového prostoru, v případě slabé intenzity světla, zjištěné snímačem, usnadní přístup k vozidlu, (dvě stisknutí za sebou; rozsvícení směrových světel), toto tlumené osvětlení zlepšuje viditelnost v kabině vozidla za podmínek slabé intezity venkovního světla.

Toto vybavení umožňuje řazení s využíváním plně automatického režimu nebo, tyto prvky výbavy využívají nejmodernější technologie: WIP Sound podporující MP3, WIP Bluetooth, WIP Nav+, tyto úkony musí být z bezpečnostních důvodů prováděny výhradně, pro Vaše pohodlí je přední loketní opěrka výškově podélně seřiditelná.

Automatické sklopení skla zpětného zrcátka při zařazení zpětného, osvětlení až za bod odporu; příslušná směrová světla budou blikat až do, přední a zadní světla do mlhy, nebo dolů, bez překročení bodu odporu.

Tuto funkci je možno používat při jakékoli rychlosti vozidla, je však zvláště, výhodná při změnách jízdního pruhu při, a vraťte jej do polohy "0".