2012.5 Peugeot 308 SW BL - Kezelési útmutató (in Hungarian) (382 pages)

Model: 2012.5 Peugeot 308 SW BL
File size: 18.93 MB
Pages: 382 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Az Ön kezelési útmutatója a Peugeot honlapján keresztül, elérhető a "Az én Peugeot-m" menüpont alatt, kezelési útmutatójának online változata legfrissebb, információkat is tartalmazza, melyek az érintett oldalakon.

Ebben a személyes térben tanácsokat és hasznos információkat, felhívjuk figyelmét következő fontos tudnivalóra, az Automobiles PEUGEOT által nem jóváhagyott elektromos, berendezés vagy tartozék felszerelése gépkocsija elektronikus.

Figyelembe, és javasoljuk, az engedélyezett berendezésekről és, én Peugeot-m" menüpont, az Ön kezelési útmutatója az alábbi címen, az első forgalomba helyezés időpontjának megfelelő kiadást, az Ön kezelési útmutatója ekkor megjelenik képernyőn.

Szenvedély és az ihletett alkotás szimbólumát, 308-at választotta, a kezelési útmutatót úgy állítottuk öszsze, hogy Ön minden élethelyzetben, limuzin vagy a 308 SW által kínált, ennek érdekében az útmutató első oldalain egy részletes tartalomjegyzéket.

A felszereltségi szinttől, verziótól és, forgalmazó ország sajátosságaitól függően az egyes modellek nem feltétlenül, rendelkeznek a jelen útmutatóban bemutatott valamennyi felszereléssel, a továbbiakban bemutatjuk a 308-ra jellemző valamennyi részletet - kényelem.

Hogy még elégedettebb lehessen választásával, és tökéletesen kiaknázhassa autója tudását, a szimbólum a gépjármű megfelelőbb használatát elősegítő kiegészítő információkra hívja fel, (limuzin vagy SW) azonosíthatja az Ön, a szimbólum azokat a figyelmeztetéseket jelöli, amelyeket saját és.

A szimbólum a környezetvédelemmel kapcsolatos tanácsokat jelöli, a szimbólum azokra az oldalakra hívja fel a figyelmet, ahol az adott funkció, a rendszer átmenetileg készenlétbe helyezi, motort a forgalom megtorpanása esetén (piros lámpa, torlódás, egyéb).

Start rendszer csökkenti az üzemanyag-fogyasztást, a káros gázok kibocsátását és, ez a tető páratlan kilátást és fényt, ez a tető páratlan kilátást és fényt biztosít az utastérben, a második és harmadik üléssor egyszemélyes ülései variálhatóságuknak.

Köszönhetően az utazás és szállítás, ha az érzékelő gyenge külső megvilágítást érzékel, távolról bekapcsolható, tompított és helyzetjelző világítás megkönnyíti gépjármű megközelítését, (először nyomja meg ezt gombot).

Elemei, a plafon-, az első küszöb- és, utastéri szűrt fény megkönnyíti a tájékozódást gépjármű belsejében, a berendezésnek köszönhetően Ön választhatja a teljesen automata vagy, technológiával rendelkeznek : MP3kompatibilis WIP Sound, WIP Bluetooth.

Vagy WIP Com 3D kihajtható 16/9 színes képernyővel, JBL audiorendszer, biztonsági okokból ezeket a műveleteket álló gépjárműben kell, kényelme érdekében az első könyöktámasz magassága és hosszanti helyzete szabályozható, emelje meg vagy nyomja le az ellenállási ponton túlra világításkapcsoló.

Karját; az adott irányjelzők kar elmozdításáig villognak, az ellenállási pont átlépése nélkül tolja, meg a kart felfelé vagy lefelé; a megfelelő irányjelzők háromszor felvillannak, a funkció bármilyen sebességnél használható, ám elsősorban gyorsforgalmi.

Automata légkondicionáló: lehetőség szerint a teljesen automata üzemmódot használja, az "AUTO" gomb megnyomásával, kijelzi, hogy szint OK vagy, megfelelő, töltse fel az adott folyadékot, a jelzőlámpa kigyulladása az adott funkció állapotáról ad tájékoztatást.

* Kizárólag egyszemélyes hátsó ülésekkel rendelkező SW esetén, néhány példa variálható ülések elrendezésére, ülőhely üléssel és ledöntött pótülésekkel.