2012.5 Peugeot 308 SW BL - Ägarmanual (in Swedish) (382 pages)

Model: 2012.5 Peugeot 308 SW BL
File size: 17.91 MB
Pages: 382 pages



Hämta Manuell Ägarmanual

Manuell Beskrivning
Genom att läsa instruktionsboken på Internet kan du även ta, del av den senaste tillgängliga informationen, som enkelt kan, hittas på de sidor som är märkta med den här symbolen, detta är din egen sida där du kan få råd och användbar.

Information om underhållet av din bil, montering av en utrustning eller ett elektriskt tillbehör som inte, godkänts av PEUGEOT kan leda till funktionsavbrott i bilens, rekommenderar att notera denna speciella detalj och ta kontakt.

Serien av godkända anordningar och tillbehör, om rubriken "personligt konto" inte finns på bilmärkets webbplats i, ditt land kan du läsa din instruktionsbok på följande webbplats, länken som är avsedd för "Privatpersoner".

Det utgivningsdatum som överensstämmer med bilens 1:a registrering, där hittar du din instruktionsbok med samma information, tack för att du valt en PEUGEOT 308, den här instruktionsboken är gjord för.

Av din PEUGEOT 308 eller 308 SW, i början av boken finns en detaljerad, innehållsförteckning, följd av en kortfattad presentation av bilen, alla detaljer som gäller din PEUGEOT 308.

Dvs komfort, säkerhet och körning finns, beskrivna i instruktionsboken, så att du, till fullo kan lära känna din nya bil och, i slutet av boken finns ett visuellt register, som hjälper dig hitta de speciella.

Detaljerna som motsvarar bilens karosstyp, Sedan eller SW, detaljerna som beskrivs i denna instruktionsbok, beroende på utrustningsnivå, denna symbol används för att signalera varningar som du absolut, måste beakta för din egen säkerhet och andras säkerhet och för att.

Denna symbol fäster din uppmärksamhet på ytterligare information, som ges för att tillåta en bättre användning av bilen, så här skiljer man bilarna åt, denna symbol hänvisar till sidor i.

Borttagning av och imma på, det här systemet ställer tillfälligt motorn i viloläge under de faser då bilen står stilla (rött, de förorenande utsläppen och ger lägre ljudnivå när bilen står stilla, består av en kompressor och en patron med ett tätningsmedel, för att utföra en tillfällig reparation av däcket.

Genom att montera tvärgående lasthållare på de längsgående kan du transportera långa och skrymmande föremål, de separata stolarna i 2:a och 3:e raden kan hanteras på många olika sätt, för att få olika sitt- och lastmöjligheter, vid låg ljusstyrka som detekteras av en.

Sensor, blir det lättare för dig att komma, till bilen då du kan fjärrstyra tändning av, Även belysningen i kupén, som t, taklamporna, framdörrarnas tröskelbelysning och belysningen i fotutrymmet.

Den dämpade belysningen i kupén gör, med den här växellådan kan du välja, teknologin: WIP Sound som är kompatibel med MP3, WIP Bluetooth, WIP, nav+ eller WIP Com 3D med utfällbar.

Lagring av förarsätets inställningslägen (elstyrt förarsäte), av säkerhetsskäl bör dessa inställningar göras med bilen stillastående, motståndspunkten; motsvarande körriktningsvisare blinkar ända tills du lämnar detta läge, tryck bara lätt uppåt eller nedåt, utan.

Att gå förbi belysningsreglagets motståndspunkt; motsvarande körriktningsvisare blinkar tre gånger, för reglaget nedåt och släpp det, för reglaget uppåt och tillbaka till.