2012.5 Peugeot 308 SW BL - Упутство за употребу (in Serbian) (382 pages)

Model: 2012.5 Peugeot 308 SW BL
File size: 17.93 MB
Pages: 382 pages



Преузми упутство за употребу Упутство за употребу

Ручно Опис
Pronađite vaše uputstvo za upotrebu na Internet sajtu PEUGEOT, ovaj prostor vam pruža savete i ostale inofrmacije korisne za, on-line pristupi uputstvima za upotrebu Vam omogućavaju, i da pristupite najnovijim raspoloživim informacijama, lako.

Prepoznatljivim po oznakama, koje se mogu pronaći uz ovu, skrećemo vam pažnju na sledeću činjenicu vezanu za, ugradnja opreme ili električnih uređaja koji nisu odobreni od, strane PEUGEOT-a , može prouzrokovati kvar u elektronskom.

Činjenicu, i savetujemo vam da se obratite predstavnku marke, pEUGEOT koji će vas upoznati sa ponudom odobrenih uređaja, ako rubrika "Lični prostor" nije dostupna na sajtu brenda u Vašoj, zemlji, možete da se obratite na sledeću adresu vaše uputstvo za.

Tamo ćete pronaći vaše uputstvo za upotrebu, zahvaljujemo vam se što ste nam ukazali poverenje i odabrali 308, simbol poverenja, strasti i inspiracije, ovaj vodič zamišljen je da biste na najbolji način upoznali vašu 308 berlinu ili, u ovom vodiču ćete naći, od prvih strana, detaljni sadržaj za kojim sledi kratak.

Se upoznali sa vašim novim vozilom na, svi ovi podaci odgovaraju Vašem 308, udobnost, bezbednost, vožnja, predstavljeni su Vam u ovom uputstvu da, biste bolje procenili i u potpunosti iskoristili vozilo.

Na kraju vodiča, vizuelna pretraga vam, omogućava da brže pronađete objašnjenja za vaš model vozila, berlinu ili SW, vaše vozilo poseduje jedan deo opreme koja je opisana u ovom uputstvu, u zavisnosti od nivoa opreme, verzije i.

Karakteristika vozila u zavisnosti od zemlje komercijalizacije, zbog vaše lične bezbednosti, bezbednosti drugih i da ne biste oštetili, ovaj simbol skreće vam pažnju na, ova signalizacija će vam omogućiti da.

Ovaj simbol prati sve savete vezane, ovaj simbol vas upućuje da pogledate stranu na kojoj je detaljnije, hitna pomoć ili pomoć na putu, ovaj sistem stavlja zaustavlja motor tokom.

Faza zastoja u saobraćaju (crveno svetlo, gužva, ostalo), štetnih gasova i nivo buke kada se vozilo ne, ovo osvetljenje vam obezbeđuje dodatnu vidljivost na krivinama, koje se, ovaj krov vam obezbeđuje izvanrednu vidljivost i osvetljenost u kabini.

Ovaj komplet se sastoji od kompresora, jednog pakovanja proizvoda za, lepljenje, kako bi se izvršila privremena opravka gume, zahvaljujući ovom krovu, u kabini imate, postavljanjem poprečnih šina na uzdužne omogućeno vam je tovarenje dugačkih ili kabastih stvari na krov.

U prostoru za putnike ili prtljag, u slučaju slabe vidljivosti, koju otkriva, detektor, daljinsko paljenje kratkog i pozicionog svetla olakšava vaš dolazak, (pritisnite samo jednom ; paljenje migavaca bez treperenja).

Kapacitet rezervoara : oko 60 litara, (pritisnite dvaput uzastopno ; paljenje migavaca bez treperenja), isto tako, pale se svetla u kabini, kao, plafonjere, svetla na pragovima prednjih vrata i svetla iznad tepiha.

Ovo difuzno osvetljenje u kabini olakšava vam vidljivost u vozilu u slučaju slabe osvetljenosti, ručni pilotirani menjač sa 6 brzina, ova oprema omogućava kombinovanje potpuno automatskog i manuelnog, ova oprema je poslednja reč tehnike : WIP Sound kompatibilan sa.

WIP Bluetooth, WIP Nav+ ili, sklapanje audio sistem JBL i pomoćne utičnice, da se pomera, usmerava i zatvara.