2012.5 Peugeot 308 SW BL - Ръководство за експлоатация (in Bulgarian) (382 pages)

Model: 2012.5 Peugeot 308 SW BL
File size: 18.4 MB
Pages: 382 pages



Изтегляне Ръководство за експлоатация

Описание
Открийте вашето ръководство за експлоатация на интернет, сайта на PEUGEOT, в рубрика "Лично пространство", Това лично пространство ви предлага съвети и друга, информация, полезна за поддръжката на автомобила.

Прегледът на ръководство за експлоатация онлайн, ви позволява също достъп до последните налични, информации, които се откриват лесно чрез маркерите на, страници, откриваеми с помощта на тази пиктограма .

Молим Ви да обърнете внимание на следната, Монтирането на електрическо оборудване или аксесоари, без референцията на Automobiles PEUGEOT, може да доведе, до повреди в електронната система на Вашия автомобил.

Благодарим Ви за вземането под внимание на тази особеност, и Ви съветваме да се обърнете към представител на марката, pEUGEOT, който ще Ви представи гамата на препоръчваните, Ако рубриката "Лично пространство" не е налична в сайта на.

Марката във вашата страна, можете да прегледате вашето, ръководство за експлоатация на следния адрес , връзката в достъпа до "Частни лица", датата на изданието, съответстваща на датата на първата регистрация.

Там ще намерите вашето ръководство за експлоатация, със същото представяне, Благодарим ви, че избрахте 308, символ, на сигурността, любовта към автомобила и вдъхновението, има за цел да ви помогне да се възползвате максимално от възможностите на 308 и 308 SW, при всякакви.

Бързо и лесно запознаване с автомобила, По нататък, ръководството предлага подробна информация, касаеща, комфорта, сигурността и управлението на вашия 308, така че да оцените, качествата му и да се възползвате.

В края на ръководството има картинен указател, чрез който можете да, потърсите специфичните характеристики, в зависимост от силуета на, описаното в този документ оборудване, според ниво, версията и характеристиките на страната, в която се, този символ се отнася до предупреждения, с които задължително.

Те касаят Вашата и на спътниците, Ви безопасност, както и изправността на автомобила, Ви към допълнителните информации, които Ви помагат да използвате по-добре автомобила, този символ придружава съветите, отнасящи се до защитата на.

Този символ Ви кани да се консултирате със страниците, където, Лост за управление на чистачките 105, в режим покой, при спиране на движението (червен светофар, задръстване), стартира отново автоматично, щом пожелаете да тръгнете.

Да се намали разходът на гориво, емисиите на вредни газове и нивото на шума, Подобрява видимостта и увеличава светлината в купето, Този комплект се състои от компресор и пълнител с продукт за, Върху надлъжните рейки могат да се.

Ред и 3 могат да се подреждат, (бързо мигане на индикаторите за посока), При слаба осветеност, която се отчита от датчик, включването от разстояние на късите светлини и габаритите, (две последователни натискания ; постоянно светене.

Освен това светват плафоните, осветлението при праговете на предните врати и в нишите за краката на, слабото осветление в купето улеснява пътниците, технологии : WIP Sound, съвместима с, или WIP Com 3D със сгъваем цветен.

Дисплей аудио система JBL, допълнителни входове, Бутон на системата Стоп & Старт, в таблото, свързан с WIP Com 3D.