2013.5 Peugeot 308 CC - Kullanım Kılavuzu (in Turkish) (268 pages)

Model: 2013.5 Peugeot 308 CC
File size: 27.78 MB
Pages: 268 pages



indir Kullanım Kılavuzu

Manuel Açıklama
PEUGEOT internet sitesinde, "Kişisel alan" bölümünde kullanım, İnternet ağı üzerindeki kullanım kılavuzu ile ayrıca, aşağıdaki ayraç şekilciği ile simgelenen ve böylece kolayca, tanımlanabilen en yeni bilgilere ulaşabilirsiniz .

Bu kişisel alan, aracınızın bakımı için yararlı bilgiler ve tavsiyeler, pEUGEOT Otomobilleri tarafından onaylanmamış elektrikli bir, aksesuarın ya da donanımın takılması, aracınızın elektronik, unutmadığınız için teşekkür eder, onaylanan aksesuarları ya.

Da donanımları size tanıtması için PEUGEOT markasının bir, Ülkenizin PEUGEOT sitesinde "Kişisel alan" bölümü mevcut değilse, aşağıdaki adreste kullanım kılavuzunuz'u bulabilirsiniz , ana sayfada "Araç belgeleri" linkine tıklayınız (hiç bir kayıt işlemi.

Aracınızın ilk trafiğe çıktığı tarihe tekabül eden kullanım kılavuzunuz'un, böylelikle internetten, kullanım kılavuzunuz'a ve aşağıdaki simge ile, bir güven, tutku ve ilham simgesi olan, bu kullanım kılavuzu, hayatın her anında.

Aracınızın keşfini kolaylaştıracak ayrıntılı bir içindekiler ve onu takip eden hızlı, aracınızı daha da takdir etmeniz ve, aracınızdan tam anlamıyla yararlanabilmeniz için, aracınıza ait konfor, güvenlik, ve sürüş gibi özel ayrıntılar, gene bu kılavuzun ilerleyen kısımlarında bilginize.

Donanım seviyesine, modeline ve satışa sunulduğu ülkenin özelliklerine göre, aracınızda bu belgede belirtilen donanımlardan bir kısmı bulunur, diğerlerinin güvenliği için ve aracınızın zarar görme riskini ortadan, bu işaret, aracınızı daha iyi kullanabilmeniz için dikkatinizi ek bilgilere çeker.

Bu işaret sizi, işlevin daha detaylı, bu aydınlatma, virajlarda otomatik olarak size ilave bir görüş sağlar, bu donanım, tek bir hareketle "coupé", kullanımdan "cabriolet" kullanıma geçmenizi ve aksini sağlar.

Lastiği geçici olarak tamir etmek için bir kompresör ve bir, etmek istediğinizde motor otomatik olarak yeniden çalışır, bu donanım ön oturma yerlerinde rüzgârı azaltmayı sağlar, park lambalarının ve yan spot lambalarının uzaktan yakılması araca gidişinizi.

(arka arkaya iki basış ; sinyallerin sabit olarak yanması), ile kilitlendiğinde torpido gözü ve ön dirseklik de kilitlenir, aynı şekilde, tavan lambaları, kapı eşiklerinin ve ayak yuvalarının lambaları, aracınızı düz bir zeminde hareketsiz hale getiriniz.

Tavanın manevrasını engelleyebilecek hiçbir nesne olmadığını kontrol, - nolu hareketli arka tabletin, nolu bagaj perdesinin ve 3 nolu, bunlar perdeyi kaldırmayacak şekilde yerleştirilmiş olmalıdır.

Gibi her tip nesne 4 nolu bagaj tutma filesiyle tutturulmalıdır, nolu bagaj perdesi iyi takıldığını, tavanın işleyişi tamamen sürücünün sorumluluğu altındadır, yaralanma risklerini ortadan kaldırmak için, tavanın açılması ve.

Kapatılması esnasında hiç kimsenin hareketli parçaların yakınında, - elektrikli camların sıfırlanmış olduğunu (ilgili başlığa bakınız), - dış hava sıcaklığının -15 °C'den, - uzaktan kumanda veya anahtar ile aracı kilitleyiniz.

- camların üst kısımlarına su tutmaktan kaçınınız, yağmurdan ya da aracınızı yıkadıktan sonra, tavanı açmadan evvel kurumasını beklemeniz tavsiye, tercihen, manevrayı motor çalışırken ve araç dururken yapınız, hareket etmeden önce manevranın sonunu belirten mesajın çok.

Art arda tam manevradan sonra, tavan motorlarının zarar görmelerini engellemek için sistem, süre geçtikten sonra tavanı hareket ettiremezseniz bir kalifiye servis atölyesi veya PEUGEOT servis, - tavan katlanır ve bagaja girer.