2013.5 Peugeot 308 CC - Kezelési útmutató (in Hungarian) (268 pages)

Model: 2013.5 Peugeot 308 CC
File size: 15.43 MB
Pages: 268 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Az Ön kezelési útmutatója a Peugeot honlapján keresztül, elérhető "Az én Peugeot-m" menüpont alatt, ebben a személyes térben tanácsokat és hasznos információkat, kezelési útmutatójának online változata legfrissebb.

Információkat is tartalmazza, melyek az érintett oldalakon, felhívjuk figyelmét következő fontos tudnivalóra, az Automobiles PEUGEOT által nem jóváhagyott elektromos, kérjük, vegye ezt figyelembe, és javasoljuk, az engedélyezett.

Berendezésekről és tartozékokról tájékozódjon PEUGEOT, "Az én Peugeot-m" menüpont, az Ön kezelési útmutatója az alábbi, a "Fedélzeti dokumentáció" linket kezdőoldalon (nincs szükség, az Ön kezelési útmutatója kiadási dátumát, mely az első forgalomba.

Ekkor megjelenik az Ön kezelési útmutatója, és hozzáférhet az alábbi, szenvedély és az ihletett alkotás szimbólumát, 308CC-t választotta, a kezelési útmutatót úgy állítottuk öszsze, hogy Ön minden élethelyzetben, lehető legjobban kihasználhassa a gépjárműve által kínált lehetőségeket.

Az útmutató első oldalain egy részletes, tartalomjegyzéket, majd egy gyors áttekintést talál, mely megkönnyíti gépkocsija felfedezését, kényelmére, biztonságára és vezetésére jellemző részleteket annak érdekében, hogy még elégedettebb lehessen, választásával, és tökéletesen kiaknázhassa autója tulajdonságait.

A felszereltségi szinttől, verziótól és, forgalmazó ország sajátosságaitól függően az egyes modellek nem feltétlenül, rendelkeznek a jelen útmutatóban bemutatott valamennyi felszereléssel, a szimbólum azokat a figyelmeztetéseket jelöli, amelyeket saját és.

A szimbólum a gépjármű megfelelőbb használatát elősegítő kiegészítő információkra hívja fel, a szimbólum a környezetvédelemmel kapcsolatos tanácsokat jelöli, a szimbólum azokra az oldalakra hívja fel a figyelmet, ahol az adott funkció részletes ismertetése található,  Dátum / pontos idő beállítása.

Automatikusan jobb látást biztosít kanyarokban, álló teljes rendszer, mely gumiabroncs ideiglenes javítását, ez a rendszer átmenetileg készenléti helyzetbe állítja motort forgalom, start rendszer csökkenti az üzemanyag-fogyasztást, a károsanyag-kibocsátást és gépjármű zajszintjét álló.

Ezzel a kényelmi berendezéssel "kabrió" helyzetben csökkenthető az első ülőhelyeken, a gépjármű teljes vagy szelektív kireteszelése, (előbb nyomja meg ezt gombot), ha az érzékelő gyenge külső megvilágítást érzékel, távolról bekapcsolható.

Tompított és helyzetjelző világítás, valamint az oldalsó szpotlámpák megkönynyítik gépjármű megközelítését, ezzel egy időben az utastéri világítás, elemei, a plafon-, az ajtóküszöb- és,  A gépjárművet vízszintes talajon állítsa le.

 Ellenőrizze, hogy tető mozgását, - ne helyezzen semmit kivehető, szállít, az nem emelheti meg az, - a csomagtartóban elhelyezett különböző tárgyakat, zakókat, esernyőt, stb.

 Gondosan zárja be csomagtartót, a mozgásban lévő szerkezeti elemek közelében senki ne tartózkodjon, erős szélben kerülje tető mozgatását, - az elektromos ablakemelők inicializálása megtörtént (ld.

- a távirányítóval vagy a kulcscsal reteszelje gépjárművet, - kerülje az ablakok felső részének locsolását, tartsa legalább méter távolságra az ablakoktól és az ajtó, mosást vagy esőt követően, mielőtt a tetőt kinyitná, várja meg.

Lehetőség szerint a tetőt álló gépjárműnél, járó motorral működtesse, a művelet végét jelző üzenet, és, a tető mozgatását csak 10 km/óránál.