2011 Peugeot 308 CC - Kullanım Kılavuzu (in Turkish) (292 pages)

Model: 2011 Peugeot 308 CC
File size: 37.47 MB
Pages: 292 pages



indir Kullanım Kılavuzu

Manuel Açıklama
SERVICE BOX internet sitesi sayesinde PEUGEOT, araç belgelerini internet üzerinden ücretsiz olarak ve, basit ve kullanışlı SERVICE BOX , ● Araç belgelerinin tarihçesine ulaşmanızı sağlar.

Araç belgelerini incelemek için "Bağımsız onarımcılar, kullanım kılavuzlarının tamamına erişimi sağlayan bir, aracın tipini sonra kılavuzun baskı tarihini seçiniz, en son olarak, ilgilendiğiniz başlığa tıklayınız.

! DikkatiniziOtomobilleri noktaya çekiyoruz : elektrikli bir aksesuarın ya da donanımın takılması, aracınızın elektronik, da donanımları size tanıtması için PEUGEOT markasının bir yetkilisiyle temasa geçmenizi tavsiye ederiz, bir güven, tutku ve ilham simgesi olan, cC'yi seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Bu kullanım kılavuzu, hayatın her anında 308 CC'nizden tam anlamıyla yararlanabilmeniz için düzenlendi, coupe-cabriolet'nizin keşfini kolaylaştıracak ayrıntılı bir içindekiler ve onu, aracınızı daha da takdir etmeniz ve aracınızdan tam anlamıyla yararlanabilmeniz için, 308 CC'nize ait konfor, güvenlik, ve sürüş gibi özel ayrıntılar, gene bu kılavuzun ilerleyen kısımlarında bilginize.

Donanım seviyesine, modeline ve satışa sunulduğu ülkenin özelliklerine göre, aracınızda bu belgede belirtilen donanımlardan bir kısmı bulunur, diğerlerinin güvenliği için ve aracınızın zarar görme riskini ortadan, bu işaret, aracınızı daha iyi kullanabilmeniz için dikkatinizi ek bilgilere çeker.

Bu işaret sizi, işlevin daha detaylı, arka camın buğusunu giderme buzunu çözme, bu aydınlatma, virajlarda otomatik olarak size ilave bir görüş sağlar, bu donanım, tek bir hareketle "coupé".

Kullanımdan "cabriolet" kullanıma geçmenizi ve aksini sağlar, lastiği geçici olarak tamir etmek için bir kompresör ve bir, etmek istediğinizde motor otomatik olarak yeniden çalışır, uzaktan kumanda edilen bu ek iç ve dış.

Aydınlatma, zayıf bir aydınlık durumunda araca gidişinizi kolaylaştırır, bu donanım ön oturma yerlerinde rüzgârı azaltmayı sağlar, park lambalarının ve yan spot lambalarının uzaktan yakılması araca gidişinizi, (arka arkaya iki basış ; sinyallerin sabit olarak yanması).

Ile kilitlendiğinde torpido gözü ve ön dirseklik de kilitlenir, aynı şekilde, tavan lambaları, kapı eşiklerinin ve ayak yuvalarının lambaları gibi, aracınızı düz bir zeminde hareketsiz hale getiriniz, tavanın manevrasını engelleyebilecek hiçbir nesne olmadığını kontrol.

- nolu hareketli arka tabletin, 2, nolu bagaj perdesinin ve 3 nolu, bunlar perdeyi kaldırmayacak şekilde yerleştirilmiş olmalıdır, gibi her tip nesne 4 nolu bagaj tutma filesiyle tutturulmalıdır.

Nolu bagaj perdesi iyi takıldığını, tavanın işleyişi tamamen sürücünün sorumluluğu altındadır, yaralanma risklerini ortadan kaldırmak için, tavanın açılması ve, kapatılması esnasında hiç kimsenin hareketli parçaların yakınında.

- camların sıfırlanmış olduğunu (ilgili başlığa bakınız), - dış hava sıcaklığının -15 °C'den, - uzaktan kumanda veya anahtar ile aracı kilitleyiniz, - camların üst kısımlarına su tutmaktan kaçınınız.

- yüksek basınçlı hortumun ağızlığını camlardan ve kapı contalarından en az 1 metre uzakta, yağmurdan ya da aracınızı yıkadıktan sonra, tavanı açmadan evvel kurumasını beklemeniz tavsiye, tercihen, manevrayı motor çalışırken ve araç dururken yapınız, hareket etmeden önce manevranın sonunu belirten mesajın çok işlevli ekrana gelmesini bekleyiniz.

Art arda tam manevradan sonra, tavan motorlarının zarar görmelerini engellemek için sistem, süre geçtikten sonra tavanı hareket ettiremezseniz bir kalifiye servis atölyesi veya PEUGEOT servis, - tavan katlanır ve bagaja girer.