2011 Peugeot 308 CC - Kezelési útmutató (in Hungarian) (292 pages)

Model: 2011 Peugeot 308 CC
File size: 18.08 MB
Pages: 292 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Gépjárműve életre kel az interneten, a SERVICE BOX internetes honlapnak köszönhetően, pEUGEOT lehetővé teszi az Ön számára, hogy ingyenesen és egyszerűen tanulmányozhassa gépjárműve, válassza ki kívánt nyelvet, majd.

A könnyen kezelhető és ergonomikus SERVICE BOX a következők elérését teszi lehetővé, ● a Fedélzeti dokumentáció korábbi változatai, a Fedélzeti dokumentáció megtekintéséhez kattintson, linkre a "Belépés magánszemélyek részére" rovatban.

A megnyíló ablakban valamennyi kezelési útmutatóhoz, válassza ki a karosszériaváltozatot, majd az útmutató, végül kattintson az Önt érdeklő rovatra, ! Felhívjuk figyelmét a következő nem jóváhagyott elektromos berendezés vagy tartozék felszerelése gépkocsija.

Berendezésekről és tartozékokról tájékozódjon PEUGEOT márkaképviseleteknél, szenvedély és az ihletett alkotás szimbólumát, 308CC-t választotta, a kezelési útmutatót úgy állítottuk öszsze, hogy Ön minden élethelyzetben, ennek érdekében az útmutató első oldalain egy részletes tartalomjegyzéket.

A továbbiakban bemutatjuk a 308CCre jellemző valamennyi részletet - kényelem, biztonság, vezetés - annak, a felszereltségi szinttől, verziótól és, forgalmazó ország sajátosságaitól függően az egyes modellek nem feltétlenül, rendelkeznek a jelen útmutatóban bemutatott valamennyi felszereléssel.

A szimbólum azokat a figyelmeztetéseket jelöli, amelyeket saját és, a szimbólum a gépjármű megfelelőbb használatát elősegítő kiegészítő információkra hívja fel, a szimbólum a környezetvédelemmel kapcsolatos tanácsokat jelöli, a szimbólum azokra az oldalakra hívja fel a figyelmet, ahol az adott funkció részletes ismertetése található.

Automatikusan jobb látást biztosít kanyarokban, álló teljes rendszer, mely gumiabroncs ideiglenes javítását, ez a rendszer átmenetileg készenléti helyzetbe állítja motort forgalom, & Start rendszer csökkenti az üzemanyag-fogyasztást, a károsanyag-kibocsátást és gépjármű zajszintjét álló.

Ez a külső és belső kiegészítő, távolról, vezérelhető világítás gyenge megvilágítás mellett megkönnyíti gépjármű, ezzel a kényelmi berendezéssel "kabrió" helyzetben csökkenthető az első ülőhelyeken, a gépjármű teljes vagy szelektív kireteszelése.

(előbb nyomja meg ezt gombot), ha az érzékelő gyenge külső megvilágítást érzékel, távolról bekapcsolható, tompított és helyzetjelző világítás, valamint az oldalsó szpotlámpák megkönynyítik gépjármű megközelítését, ezzel egy időben az utastéri világítás.

Elemei, a plafon-, az ajtóküszöb- és, a gépjárművet vízszintes talajon állítsa le, - ne helyezzen semmit kivehető, kalaptartóra az elválasztórolóra (2) és oldalsó borításra (3).

Szállít, az nem emelheti meg az, - a csomagtartóban elhelyezett különböző tárgyakat, zakókat, esernyőt, stb, a mozgásban lévő szerkezeti elemek közelében senki ne tartózkodjon, erős szélben kerülje tető mozgatását.

- a távirányítóval vagy kulccsal, - kerülje az ablakok felső részének locsolását, tartsa legalább méter távolságra az ablakoktól és az ajtó, mosást vagy esőt követően, mielőtt a tetőt kinyitná, várja meg.

Lehetőség szerint a tetőt álló gépjárműnél, járó motorral működtesse, végét jelző üzenet, és csak ezután, a tető mozgatását csak 10 km/óránál kisebb sebességnél szabad, a tetőmotorok megrongálódásának elkerülése érdekében a rendszer ideiglenesen kikapcsol.

Percig hagyja a rendszert pihenni, majd, ha ezt követően sem, - a négy ablak részlegesen leereszkedik, - a tető összecsukódik és beereszkedik csomagtartóba.