2011 Peugeot 308 CC - Εγχειρίδιο χρήσης (in Greek) (292 pages)

Model: 2011 Peugeot 308 CC
File size: 17.84 MB
Pages: 292 pages



Λήψη Εγχειρίδιο Εγχειρίδιο χρήσης

εγχειρίδιο Περιγραφή
Το αυτοκίνητό σας ζει στο Internet, Χάρη στον δικτυακό τόπο SERVICE BOX, η PEUGEOT, σας παρέχει τη δυνατότητα να διαβάζετε δωρεάν και με, απλό τρόπο τα έγγραφα του αυτοκινήτου σας line.

Απλό και εργονομικό, το SERVICE BOX σας δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης, ● στον Oδηγό χρήσης του αυτοκινήτου σας, ● στο ιστορικό των Εγγράφων αυτοκινήτου, κάντε κλικ στο σύνδεσμο της ζώνης "Πρόσβαση ιδιωτών".

Για να διαβάσετε τα Έγγραφα αυτοκινήτου, Ανοίγει ένα παράθυρο που δίνει πρόσβαση σε όλους, επιλέξτε το μοντέλο του αυτοκινήτου σας, επιλέξτε τον τύπο αμαξώματός του και την ημερομηνία έκδοσης του οδηγού.

Και τέλος, κάντε κλικ στην ενότητα που σας ενδιαφέρει, Εφιστούμε την προσοχή σας στο παρακάτω θέμα, ! Η τοποθέτηση έξτρα ηλεκτρικού ή άλλου εξοπλισμού μη εγκεκριμένου από την Αυτοκινητοβιομηχανία PEUGEOT, μπορεί να προξενήσει βλάβη στο ηλεκτρονικό σύστημα του αυτοκινήτου σας.

Αυτή την ιδιαιτερότητα και να έρθετε σε επαφή με έναν αντιπρόσωπο της PEUGEOT για να σας δείξει όλη τη σειρά, Ο οδηγός αυτός δημιουργήθηκε για να, Στις πρώτες κιόλας σελίδες, θα βρείτε έναν, λεπτομερή πίνακα περιεχομένων και στη συνέχεια μια σύντομη παρουσίαση γνωριμίας.

Με το αυτοκίνητό σας, που θα σας βοηθήσει, Στη συνέχεια αυτού του οδηγού παρουσιάζονται όλες οι λεπτομέρειες για το, όπως ανέσεις, ασφάλεια, οδήγηση, ώστε να μπορέσετε να τις εκτιμήσετε καλύτερα και να επωφεληθείτε, Το αυτοκίνητό σας διαθέτει μέρος του.

Το έντυπο, ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού, την έκδοση και τα ιδιαίτερα, το σύμβολο αυτό αφορά προειδοποιήσεις που πρέπει οπωσδήποτε να λαμβάνετε υπόψη σας για τη, των άλλων, και για να αποφύγετε τον, το σύμβολο αυτό σας επισημαίνει ότι.

Για την καλύτερη χρήση του αυτοκινήτου σας, το σύμβολο αυτό συνοδεύει συμβουλές σχετικές με την προστασία, στις σελίδες όπου εξηγείται λεπτομερώς η λειτουργία, Ο φωτισμός αυτός σας εξασφαλίζει αυτόματα πρόσθετη ορατότητα στις στροφές.

Χάρη σε αυτόν τον εξοπλισμό μπορείτε με μια, απλή κίνηση να περάσετε από τη διαμόρφωση "κουπέ" (κλειστή οροφή) στη διαμόρφωση, Το κιτ αυτό είναι ένα πλήρες, έναν συμπιεστή και μια φιάλη προϊόντος που κλείνει την.

Το σύστημα αυτό θέτει προσωρινά τον, κινητήρα σε αναμονή όταν το αυτοκίνητο, ξανά αυτόματα μόλις θελήσετε να ξεκινήσετε, Ο πρόσθετος αυτός εξωτερικός και εσωτερικός φωτισμός, που είναι τηλεχειριζόμενος, σας διευκολύνει.

Κατά την προσέγγισή σας στο αυτοκίνητό σας όταν, Χάρη σε αυτόν τον εξοπλισμό άνεσης περιορίζονται τα ρεύματα αέρα, στις μπροστινές θέσεις, όταν το αυτοκίνητο είναι ανοιχτό (καμπριολέ), Πλήρες ή επιλεκτικό ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου.

Όταν η εξωτερική φωτεινότητα είναι ανεπαρκής, γεγονός που ανιχνεύεται από έναν αισθητήρα, το, άναμμα από απόσταση των φώτων μεσαίας σκάλας, των μικρών φώτων και των πλαϊνών σποτ, διευκολύνει την προσέγγισή σας στο αυτοκίνητο.

(πιέζοντας δύο φορές διαδοχικά, ανάβουν σταθερά τα, Κλειδώνοντας το αυτοκίνητο με το τηλεχειριστήριο ή με το κλειδί, κλειδώνουν επίσης το, Επίσης ανάβουν τα φώτα του χώρου, φωτάκια μαρσπιέ πόρτας και του χώρου για τα πόδια των επιβατών.

Πριν από κάθε χειρισμό της οροφής, Βεβαιωθείτε ότι κανένα αντικείμενο δεν μπορεί να εμποδίσει το χειρισμό της οροφής, - τίποτα δεν πρέπει να είναι τοποθετημένο.