2009 Peugeot 308 CC - Handleiding (in Dutch) (291 pages)

Model: 2009 Peugeot 308 CC
File size: 22.86 MB
Pages: 291 pages



Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Deze verlichting biedt u automatisch extra zicht bochten, het wegklapbare dak biedt u de mogelijkheid uw auto een handomdraai om, te toveren van coupé naar cabriolet en, met afdichtmiddel voor een tijdelijke reparatie van de band.

Deze extra buiten- en interieurverlichting, die met de afstandsbediening, donkere plaatsen het lokaliseren van de, in de stand cabriolet vermindert het, windscherm windgeruis bij de zitplaatsen voor.

Volledig of selectief ontgrendelen van de auto, als een sensor vaststelt dat het buiten, donker is, gaan de dim- en parkeerlichten en de zijverlichting branden om het, lokaliseren van de auto te vergemakkelijken.

(één keer drukken; de richtingaanwijzers blijven even branden), inhoud van de tank: ongeveer 60 liter, (twee keer achter elkaar drukken; de richtingaanwijzers blijven even branden), bij vergrendeling van de auto met behulp.

Worden het dashboardkastje en het opbergvak in de armleuning eveneens vergrendeld, ook de interieurverlichting, zoals plafonniers, dorpelverlichting en beenruimteverlichting, gaat dan branden, zet de auto stil op een horizontale, zijn die het bewegen van het dak.

- er mogen geen voorwerpen op de, - eventuele bagage mag het afdekscherm niet omhoogdrukken, - leg alle losse voorwerpen in de bagageruimte, zoals een jasje en een, zorg ervoor dat het bagageafdekscherm 2 goed vastgemaakt.

Sluit het kofferdeksel op de juiste, let erop dat er zich, tijdens het, openen of sluiten van het dak, geen personen de buurt van.

Het bedieningsmechanisme bevinden; hiermee wordt risico op letsel, - de auto zich niet de eco-mode, (het verklikkerlampje op de bedieningsschakelaar van het dak, - de ruitbediening gereset (zie.

Tijdens het wassen van uw auto, - vergrendel de auto met behulp van, - sproei niet in de richting van het, - houd bij het wassen van de.

Het uiteinde van de lans minstens 1 meter bij de ruiten en, wacht na het wassen van uw auto, u kunt het dak maximaal vier keer, systeem ongeveer minuten rusten; raadpleeg als het dak daarna.

Nog niet bediend kan worden het, - de vier ruiten worden gedeeltelijk, - het dak wordt opgevouwen de bagageruimte, trek aan deze knop tot het.

Dit wordt bevestigd door een geluidssignaal en een melding op het multifunctionele display, - het dak vouwt zich uit en wordt automatisch vergrendeld, - het kofferdeksel gaat weer dicht, druk op deze knop tot het.

Door de knop na het openen, laat, voor een goede werking van, de dakbediening, de knop niet los, laat bij gevaar echter de bedieningsknop los; het dak stopt direct met bewegen.

Bediening van het dak worden voltooid, de schakelaars van de ruitbediening en, de schakelaar voor het gelijktijdig openen van de vier ruiten zijn tijdens het.