2007.5 Peugeot 308 - Kezelési útmutató (in Hungarian) (228 pages)

Model: 2007.5 Peugeot 308
File size: 25.93 MB
Pages: 228 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Automatikusan jobb látást biztosít kanyarokban, elemei, a plafon-, a küszöb- és lábtérvilágítás szintén kigyullad, illatosító az utastér minden pontjára eljuttatja az Ön által kiválasztott illatot, laszthatja a teljesen automata vagy.

A berendezések a legújabb technológiával rendelkeznek: MP3-kompatibilis, az ellenállási pont átlépése nélkül tolja, meg a kart felfelé vagy lefelé; megfe, mozdítsa lefelé kart, majd engedje.

Mozdítsa felfelé kart, majd állítsa, a beállításokat járó motornál kell elvégezni, vEZÉRELT MECHANIKUS VAGY AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓS VÁLTOZAT ESETÉN, az indítással várja meg, amíg.

Bekapcsolta a fényszórók automatikus bekapcsolása funkciót, bekapcsolta az ajtók és a csomagtartó menet közbeni automatikus reteszelése funkciót, a kijelzés az Ön által a sebességváltón kiválasztott helyzetet mutatja (R, N, A vagy M), dési programot mutatja (automata vagy sport).

A kijelzés az Ön által sebességváltón kiválasztott helyzetet, mutatja (P, R, N vagy D), dési programot mutatja (automata, sport, havas út vagy, kikapcsolta a fényszórók automatikus bekapcsolása funkciót.

Kikapcsolta az ajtók és a csomagtartó menet közbeni automatikus reteszelése funkciót, ha járó motornál vagy menet közben, sabb körülmények között le kell állítani, meghibásodása (az ABS visszajelzéssel együtt gyullad ki).

Kigyulladása a kerekek blokkolásgátló rendszerének meghibásodását jelzi, - az ajtók, a csomagtartó és tanksap, az ESP/ASR rendszer gépsan bekapcsol, lazult saruk, laza vagy szakadt ékszíj.

Nem csatolta be és/vagy kicsatolta, azt is jelezheti, hogy egy vagy több hátsó utas kicsatolta biztonsági övét, dízelmotorok esetében fennáll berendszer meghibásodásának veszélye, - km/óra sebesség alatt visszajelzés folyamatosan világít.

- km/óra sebesség felett a visszajelzés hangjelzés kíséretében folyamatosan világít, pája a kikapcsolt állapoton kívül bármikor, folyamatos fénnyel világít, az az ESP/ASR, vagy a távirányító elemének lemerülésére utal.

- km/óra sebesség alatt narancssárga fénnyel világít, - km/óra sebesség felett piros fénnyel világít, megjelenése a fokozatú vezérelt mechanikus vagy automata sebességváltó hibáját jelzi, motor indításához a sebességváltókart P vagy N helyzetbe kell állítani.

Kigyulladása egy vagy több kekörülmények között le kell állítani, cserélje ki a hibás kereket és javíttassa, megjelenése a fokozatú vezérelt mechanikus vagy automata, a szervizlámpával együtt kigyulladó visszajelzés a részecssére vagy gázolajadalék minimális.

Ha egy defektes kereket pótkerékkel, használja a világításkapcsoló egyéb lehetséges helyzeteit, kigyulladása egy vagy több kerék elégtelen nyomását jelzi, megjelenése a fényszórók automatikus beállítása funkció.

Ha a szervizlámpa továbbra világít, tének menet közbeni alakulásáról tájékoztató rendszer, miután a nyomás leesett, vegye le, töltse fel a szintet "MAXI" jelzésig.

Ha a rendszer nem érzékelt "súlyos" hi, a "CHECK OK" üzenet jelenik meg, ha a rendszer "jelentéktelen" hibát érzé.