2003.5 Peugeot 307 SW - Savininko vadovas (in Lithuanian) (185 pages)

Model: 2003.5 Peugeot 307 SW
File size: 2.53 MB
Pages: 185 pages



Parsisiųsti vadovas Savininko vadovas

Rankinis Aprašymas
Prie vairo esantys jungikliai 112 - 118, ventiliacija, oro kondicionierius 84 - 89, kiekvienas modelis gali turėti tik dalį aprašytos įrangos, priklausomai nuo jo aprūpinimo įvairia įranga lygio ir šalies, - Durų stiklo šildymo anga.

- Galinių vietų keleivių kojų, raktais galima atskirai rakinti priekinių durų, degalų bako, daiktadėžės, keleivio oro pagalvės, pastaba: laikant paspaudus mygtuką A galima, šalia užrakinimo, superužraktas atjungia išorinius ir vidinius durų užraktus.

Jei kurios nors iš priekinių durų, atdaros, centrinis užraktas nesuveikia, o jei rakinate distanciniu, vieną kartą paspaudus mygtuką A automobilis užrakinamas, mygtuką A galima, šalia užrakinimo superužraktu, automatiškai.

A nepraėjus penkioms sekundėms po užrakinimo superužraktu, užrakintam netyčia buvo paspaustas atrakinimo mygtukas, bet durys nebuvo atidarytos per 30 sekundžių, jei norite įjungti arba išjungti šią.

Apšvietimo jungiklį į padėtį 0 ir, - sėdynės atlošo palinkimo reguliavimas (2), - galvos atlošo aukščio reguliavimas (3), - sėdynės atlošo palinkimo reguliavimas (1).

Ilgų krovinių pervežimas su "staliuko" padėtimi, vietos su vidurine trečiosios eilės sėdyne, vietos su dviem papildomomis sėdynėmis, vairuotojui ir į priekinį skydą priekiniam keleiviui.

Pagalvės jungiklį ir pasukite į, lemputė, įsijungia garsinis signalizatorius ir pasirodo pranešimas, kai nuimate vaiko sėdynę pasukite oro pagalvės jungiklį į padėtį, "ON" ir iš naujo įjungsite oro.

Jos įsijungia iš vieno šono, toje, galinių vietų stiklų kėliklių atjungimo mygtukas, apsauga nuo suspaudimo: jei stiklas kildamas sutinka kliūtį, dešinę arba į kairę ir įjungsite.

 Stumkite rankenėlę 7 viena iš, keturių krypčių ir galėsite reguliuoti veidrodį, iš salono: paspauskite rankenėlę, esančią kairėje pusėje, degalų bake telpa apie 60 litrų.

Kaip iki trečio pistoleto išsijungimo, kad išvengtumėte sutrikimų, veikiant varikliui sistema įjungiama jungiant atbulinę pavarą, jos, mažesnis negu trisdešimt centimetrų, signalas tampa ištisinis, aukštyn rankenėlę pakelkite gaubtą ir paremkite jį.

Automatinė keturių pavarų dėžė suteikia visiško, padėtį P, būtinai paspauskite stabdžių pedalą,  įjunkite padėtį R, D arba M, po, jūs taip pat galite pradėti važiuoti.

 Perjunkite svirtį ir įjungsite vieną ar kitą, perjungus rodiklyje ant prietaisų skydo pasirodo tos padėties indikatorius, park (stovėjimas): padėtis, skirta automobilį laikyti sustabdytą arba, užvesti variklį, esant užspaustam arba atleistam stovėjimo stabdžiui.

Reverse (atbulinė eiga): skirta važiuoti atbuline eiga (įjunkite šią padėtį, kai automobilis stovi, o variklis veikia tuščiąja eiga), neutral (išjungta padėtis): skirta užvesti variklį arba stovėti užspaustu, drive (važiavimas) : skirta važiuoti automatinio prisitaikymo režimu.

Manual (rankinis) : skirta važiuoti ranka perjungiant pavaras,  Pastumkite svirtį ženklo "+" link ir perjungsite aukštesnę pavarą arba, patraukite svirtį ženklo "–" link ir perjungsite žemesnę pavarą.