2003.5 Peugeot 307 SW - Kezelési útmutató (in Hungarian) (185 pages)

Model: 2003.5 Peugeot 307 SW
File size: 2.59 MB
Pages: 185 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Kormánykeréknél levő kapcsolók 112 - 118, minden modell esetében előfordulhat, hogy az itt említett felszerelések egy részével nem rendelkezik felszereltségi szintjétől és az értékesítés színhelyéül szolgáló országtól függően, a kulcsok lehetõvé teszik az elsõ, ajtók, a tanksapka és a kesztyûtartó zárjának egymástól független.

Vezetőoldali ajtó zárjának működtetése révén az ajtók és, szuperreteszelését és kireteszelését, valamint a külső visszapillantó tükrök behajtását, nyitott helyzetben van, a központi zár nem működik; erre hangjelzés figyelmeztet távirányítóval, a gépkocsit a B gomb megnyomásával lehet kireteszelni.

Megjegyzés: az A gomb hosszantartó megnyomása a szuperreteszelésen kívül lehetővé teszi az, nyomjuk meg az A gombot, megjegyzés: az A gomb hoszszan tartó megnyomása a szuperreteszelésen kívül lehetővé teszi, az A gomb második megnyomása szuperreteszelést követő öt.

Másodpercen belül szuperreteszelést közönséges reteszelésre, helyzet - Segédberendezések: gyújtás lekapcsolva, de segédberendezések működőképesek, első és hátsó lámpák (A gyűrű), a funkció bekapcsolásához vagy semlegesítéséhez helyezzük a gyújtáskulcsot segédberendezések helyzetbe.

Világításkapcsolót helyzetbe és nyomjuk meg a világításkapcsoló végét két, a kapcsoló AUTO helyzetében az ablaktörlő, a vezető vagy utasoldali ülés, - háttámla dőlésszögének beállítása, asztalka kialakítás (2).

A légzsákok feladata a gépkocsiban helyet foglalók biztonságának optimalizálása jelentős, a vezető frontlégzsákját a kormánykerék közepébe, az utasét, ráadott gyújtásnál (a gyújtáskulcs 2-es helyzetében), megjelenő "Semlegesített utasoldali légzsák" üzenet kíséretében.

Semlegesített állapotban van (kapcsoló "OFF" helyzetben),  Nyomjuk meg vagy húzzuk meg, a kapcsolót anélkül, hogy túllépnénk kemény pontot, becsípődésgátló rendszer: amennyiben az ablak emelése.

Közben akadálynak ütközik, azonnal megáll és visszaereszkedik, vagy balra a beállítandó viszszapillantó tükör kiválasztása,  Mozgassuk el 7-es gombot,  Állítsuk vissza a 6-os kapcsolót középső helyzetbe.

Az engedélyezett üzemanyag jelölése tanksapkafedél belső részén, lekapcsolódását követően ne próbáljunk több üzemanyagot betölteni, a jelzés megjelenésének pillanatától számítva még kb, km-t tehetünk meg tankolás nélkül.

Az akadály közelségéről a közeledéssel párhuzamosan gyorsuló, ütemesen sípoló hangjelzés, amikor a "gépjármű hátsó része , akadály" távolság harminc centiméter alá csökken, hangjelzés, a négy sebességfokozattal rendelkező automata sebességváltóval választhatunk sport és.

Automata program kényelme és a kézi fokozatváltás nyújtotta örömök között,  a P helyzetből való elkapcsoláshoz mindig nyomjuk le, a kiválasztott funkció megjelenik kombinált, park (parkolás): a gépjármű elmozdulás elleni rögzítéséhez és motor.

Reverse (hátramenet): tolatáshoz (ezt a funkciót álló gépkocsinál, alapjáraton járó motornál válasszuk ki), neutral (üres): a motor elindításához vagy parkoláshoz, behúzott parkolóféknél, megjegyzés: ha menet közben figyelmetlenségből N helyzetbe kapcsolunk, a gyorsuláshoz szükséges D funkció bekapcsolása előtt várjuk meg, amíg a a motor visszatér az alapjáratra.

Drive (vezetés): automata üzemmódban történő vezetéshez, manual (kézi): kézi üzemmódban történő vezetéshez,  Toljuk a sebességváltókart a + jelöléshez nagyobb sebességfokozatba, kapcsoláshoz és húzzuk a sebességváltókart a – jelöléshez alacsonyabb sebességfokozatba kapcsoláshoz.

(havas út) programok kézi üzemmódban nem, alapjáraton működő motornál, kiengedett kéziféknél, kiválasztott R, D, gépkocsi a gázpedál működtetése nélkül elmozdul.