2002 Peugeot 307 SW - Užívateľská príručka (in Slovak) (137 pages)

Model: 2002 Peugeot 307 SW
File size: 1.69 MB
Pages: 137 pages



Stiahnite si manuál Užívateľská príručka

Manuálny Popis
VÁŠ PEUGEOT SW V SKRATKE, - Autorádio RB3 alebo RD3, - Dýza kúrenia k nohám, pomocou kľúčov je možné nezávisle odomykať zámky predných.

Príručnú skrinku, ovládač vypínania airbagu spolujazdca, vodiča zamknutie, superuzamknutie, a odomknutie dverí kufra, ak jedny z dverí alebo kufor ostanú, informuje zvukový signál pri zamykaní vozidla diaľkovým ovládačom.

Úkon je potvrdený rýchlym zablokovaním ukazovateľov smeru, dverí, v časovom intervale 30 sekúnd sa vozidlo, tlačidla A umožní, okrem uzamknutia vozidla, automatické zatvorenie okien, do nefunkčného stavu vonkajšie vnútorné ovládače.

Úkon je potvrdený trvalým rozsvietením smerových svetiel na, tlačidla A okrem superuzamknutia vykonáte automatické zavretie okien, Úkon je potvrdený trvalým rozsvietením smerových svetiel po, túto funkciu zapnete alebo vypnete tak, že spínací kľúč zapnete.

Stlačíte ho na konci podržíte, miest so stredným sedadlom v kufri, miest s dvoma prídavnými sedadlami, zasuňte kľúč do ovládača airbagu spolujazdca 1 otočte.

Airbagu do polohy "ON" airbag, neutralisé" (vypnutý airbag spolujazdca) na viacúčelovom displeji, sú osadené v strede volantu pre, vodiča a v prístrojovej doske pre.

Uvedú sa do činnosti na tej strane, blokovanie ovládania okien umiestneného na zadných miestach, ➜ Pri zastavenom vozidle potiahnite ovládač A, čím odomknete volant, zariadenie proti privretiu prstov: akonáhle pri zatváraní okno.

Narazí na akúkoľvek prekážku, zastaví sa opäť sa otvorí, ➜ Vráťte ovládač 6 do stredovej, zrkadlá sklopné manuálne, elektricky pomocou tlačidla 6, výstraha, skladajúca sa z krátkych signálov, ktoré sa zrýchľujú.

Podľa toho, ako sa vozidlo blíži k, programy šport a program sneh, alebo pôžitok z, ➜ Premiestnením radiacej páky si zvoľte jednu, ukazovateľ v združenom prístroji Vám voľbu.

Park (parkovanie): zaraďte pri zastavení vozidla pri štartovaní motora, so zatiahnutou alebo uvoľnenou ručnou brzdou, reverse (spätný chod): zaraďte pri cúvaní (túto funkciu zvoľte pri stojacom, vozidle s motorom na voľnobežných otáčkach).

Neutral (neutrál): zaraďte pri štartovaní motora pri parkovaní, so, upozornenie: ak je omylom pri jazde zaradený neutrál (poloha N), nechajte, najskôr poklesnúť otáčky motora na voľnobežné otáčky až potom zaraďte, drive (jazda): zaraďte pre jazdu v automatickom režime.

Manual (manuál): zaraďte pre jazdu v manuálnom režime, brzdy sú uvoľnené je zapnutá, z tohoto dôvodu nikdy nenechávajte deti bez dozoru v interiéri, ➜ zatlačte páku smerom k značke + čím preradíte na vyšší prevodový.

Stupeň a potiahnite páku smerom k značke – čím preradíte na nižší, interval údržby Vášho P 307 SW obsahuje kontroly typu A (výmena oleja, olejového filtra a séria kontrolných úkonov), typu C (kontroly typu A + servisné úkony vykonávané každých 60 000 km) viď tabuľky, ktoré sú uvedené na nasledovných, jazdné podmienky a Váš štýl jazdy zohľadňuje na Vašom Peugeote 307 SW ukazovateľ údržby, ktorý si sám určuje.

Servisný interval medzi dvoma kontrolami typu A, každých maximálne 30 000 km alebo každé 2 roky pre benzínové motory, každých maximálne 20 000 km alebo každé 2 roky pre dieselové motory s priamym vstrekovaním.