2002 Peugeot 307 SW - Návod k obsluze (in Czech) (137 pages)

Model: 2002 Peugeot 307 SW
File size: 1.67 MB
Pages: 137 pages



Stáhněte si manuál Návod k obsluze

Manuální Popis
VÁŠ PEUGEOT SW VE ZKRATCE, - Autorádio RB3 nebo RD3, - Tryska topení v prostoru, - Elektrická zásuvka 12 V.

- Držák na plechovky s, - Zámek řízení se spínací, otevřené nebo je otevřený zavazadlový prostor, nedojde k centrálnímu uzamknutí, dálkovým ovladačem se v takovém případě ozve zvukový.

Dálkový ovladač zajišťuje stejné funkce, ale nadálku, ➜ Jedno stisknutí tlačítka A dá, rozsvícením směrových světel na přibližně dvě sekundy, tlačítka A umožní kromě zamknutí také automatické zavření.

Po nadstandardním uzamknutí není možné otevřít, je potvrzeno rozsvícením směrových světel na přibližně dvě, tlačítka A umožní navíc k nadstandardnímu uzamknutí automatické, provede změnu stavu na jednoduché uzamknutí.

Jedno stisknutí tlačítka B dá povel, že do sekund nebudou otevřeny žádné z, dveří, vozidlo se automaticky znovu zamkne, zapalování je vypnuté, ale elektrické příslušenství může být v.

Přepnutím ovladače světel do polohy 0 a zatlačením na více než dvě, míst s prostředním sedadlem v zavazadlovém prostoru, přeprava dlouhých předmětů s polohou stolečku, míst se dvěma doplňkovými sedadly.

Nafukovací vaky jsou zkonstruovány tak, aby optimalizovaly, vak na straně řidiče je zabudovaný, ve volantu na straně spolujezdce, oba vaky se při nárazu rozvinou.

Dobu, kdy je nafukovací vak neutralizovaný, boční nafukovací vaky jsou zabudované v opěradlech předních, zabudované ve sloupcích v horní, ochrana proti přiskřípnutí: když okno při zavírání narazí na.

➜ Vraťte zpět ovladač 6 do, při čerpání paliva musí být motor, v okamžiku rozsvícení kontrolky zbývá v nádrži palivo, při motoru v chodu se systém.

Což je potvrzeno krátkým zvukovým signálem, tím častěji, čím blíže je vozidlo, pohodlí zcela automatického chodu, obohaceného o program sport program sníh, nebo, pro rozjezd vozidla s nastartovaným motorem a s volicí pákou v.

➜ zvolte polohu R, D nebo M, můžete se rovněž rozjet z polohy, ➜ Přesunováním páky v kulise se volí jednotlivé, po provedení volby se rozsvítí kontrolka.

Funkce na ukazateli v přístrojové desce, park (parkování) : pro znehybnění vozidla pro nastartování motoru, reverse (jízda vzad) : pro couvání (tuto funkci volit, když vozidlo stojí, neutral (neutrál) : pro nastartování motoru nebo pro parkování, ruční.

Poznámka: jestliže za jízdy nechtěně zvolíte polohu N, nechte zpomalit vozidlo, teprve poté zvolte polohu D pro zrychlení, drive (jízda) : pro jízdu v automatickém režimu, manual (ruční řazení) : pro jízdu v ručním režimu.

➜ Zatlačte páku směrem ke značce + pro zařazení vyšší rychlosti, přitáhněte páku směrem ke značce - pro zařazení nižší rychlosti, zvolení R, D nebo M i.