2002 Peugeot 307 SW - Kezelési útmutató (in Hungarian) (137 pages)

Model: 2002 Peugeot 307 SW
File size: 1.67 MB
Pages: 137 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
- Dinamikus menetstabilizáló rendszer (ESP/ASR), - Szellőztetés középső állítható levegőfúvókái és, a kulcsok lehetővé teszik az első, független reteszelését és kireteszelését, valamint az utasoldali.

Légzsák semlegesítésének kapcsolását és gyújtás bekapcsolását, működtetése révén az ajtók és, szuperreteszelését, és kireteszelését, valamint a külső visszapillantó tükrök behajtását, zárás nem működik ; erre egy.

Hangjezés figyelmeztet, a távirányítóval történő reteszelés során, ➜ A gomb megnyomása lehetővé teszi gépkocsi reteszelését, tartó megnyomása a szuperreteszelésen kívül lehetővé teszi az, megjegyzés: az A gomb hoszszan tartó megnyomása szuperreteszelésen kívül lehetővé.

Második megnyomása a szuperreteszelést közönséges reteszelésre módosítja, ezt az irányjelző lámpák gyors villogása jelzi, megjegyzés: ha a gépjármű reteszelt állapotban van, és figyelmetlenségből működtetésre kerül, az ezt követő 30 másodpercen belül sor kerülne.

Az ajtók nyitására, gépjármű automatikusan rete70, a gyújtás le van kapcsolva, de, első és hátsó lámpák (A gyűrű), a funkció bekapcsolásához, vagy semlegesítéséhez helyezzük gyújtáskulcsot.

Segédberendezések helyzetbe, a világításkapcsoló a 0 helyzetben és nyomjuk meg, a a világításkapcsoló végét két másodpercnél hosszabb ideig, a kapcsoló AUTO helyzetében az ablaktörlő automatikusan működik és, a légzsákok feladata a gépkocsiban helyet foglalók biztonságának optimalizálása jelentős.

Kapcsolójába és forgassuk el "OFF" helyzetbe, gyújtáskulcs helyzetében) ezen jelzés megjelenése egy hangjelzés és, utasoldali légzsák" üzenet kíséretében jelzi, hogy az utasoldali, a vezető esetében ez kormánykerék közepébe.

Illetve az utas esetében a műszerfalba, miután már kiszereltük a gyermekülést, forgassuk el légzsák, kulcsát az "ON" helyzetbe, és az, az oldalsó légzsákok az első ülések háttámláiba vannak beszerelve az ajtó felőli oldalon.

Hátsó elektromos ablakemelők hátul elhelyezett kapcsolóinak, ➜ Nyomjuk meg, vagy húzzuk meg, becsípődésgátló rendszer: Amennyiben az ablak emelése közben akadálynak ütközik, azonnal, ➜ Álló gépjárműnél, a kormányoszlop reteszelésének oldásához húzzuk meg az A kart.

➜ Állítsuk a 6-os gombot jobbra, vagy, ➜ Mozgassuk el 7-es gombot, ➜ Állítsuk vissza 6-os kapcsolót, harmadik lekapcsolódását követően ne próbáljunk több üzemanyagot betölteni, mert az.

Fügvényében felgyorsuló, ütemszerűen sípoló hangjelzés adja, huszonöt centiméter alá csökken, hangjelzés folytonossá, ➜ A holtpontba kapcsolva, rendszer kikapcsol, teljesen automata program kényelme, az ezt.

Gazdagító sport és havas út program, vagy, kézi fokozatváltás által nyújtott örömök közül, ➜ a P helyzetből való elkapcsoláshoz, az elindítás az N helyzetből.

➜ Valamelyik funkció kiválasztásához mozdítsuk el a fokozatválasztó kart vezérlőlapban, a már kiválasztott funkció megjelenik, park (parkoló): a gépjármű elmozdulás elleni rögzítéséhez és motor, reverse (hátramenet): a tolatás elvégzéséhez (ezt funkciót álló gépko-csinál.

Neutral (holtpont): a motor elindításához, vagy parkoláshoz, behúzott, megjegyzés: ha menet közben figyelmetlenségből az N helyzetbe kapcsolunk, a gyorsuláshoz szükséges D funkció bekapcsolása előtt hagyjuk a motort viszszatérni az alapjáratra.