2002 Peugeot 307 SW - Ръководство за експлоатация (in Bulgarian) (137 pages)

Model: 2002 Peugeot 307 SW
File size: 1.77 MB
Pages: 137 pages



Изтегляне Ръководство за експлоатация

Описание
БЪРЗ ПОГЛЕД ВЪРХУ ВАШЕТО PEUGEOT 307 SW, - Радио RB3 или RD3, - Устройство за смяна на CD, - Бутони за управление на.

- Дюза за отопление към, - Контакт за аксесоари 12 V, - Бутон за неутрализиране на, - Управление на щората на.

- Лост за отваряне на, - Поставка за кутии с, - Бутон за регулатора на, независимо едно от друго да се.

Както и да се подаде контакт, както u за прибиране на външните, Ако една от вратите или багажника, заключване не може да се извърши.

На бутон A позволява, в допълнение на, ➜ Едно натискане на бутон A, Повторното натискане на бутон A в, положение и натиснете за повече от.

Стъкло : дръпнете лоста към Вас, фар за мъгла (2 ро завъртане на, места с централна седалка в багажника, Транспорт на дълги предмети с положение масичка.

Места с една странична сгъваема седалка, места с две странични сгъваеми седалки, Т са поставени в средата на, поставете ключа в отвор 1 за.

При включен контакт (2ри оборот на ключа), звуков сигнал и от съобщението на, колони и в горната част на купето, Устройство против прищипване: ако при вдигане.

Стъклото срещне преграда, то спира и се връща обратно, ➜ Натиснете бутон 6 надясно или, ➜ Натиснете бутон 7 в четирите посоки, за, ➜ Върнете бутон 6 в средно.

Зареждането с гориво трябва да се, Типът бензин, който трябва да се, автомобила/препядствие" е помалка от приблизително 25, предавки Ви дава възможност да изберете.

Обогатено с програма спорт и програма сняг, или да предпочетете удоволствието от ръчно, ➜ Преместете лоста по скалата, за да, съответния индикатор светва на екрана на.

Park (паркиране): за спиране и за стартиране на двигателя при, reverse (заден ход): за извършване на заден ход (изберете тази, функция при спрян автомобил и двигател работещ на бавни обороти), neutral (мъртва точка): за запалване на двигателя и за паркиране.

➜ изберете функцията R, D или, Възможно е да запалите и от, drive (каране): за каране на автоматичен режим, manual (ръчно): за каране с ръчно превключване на скоростите.

Избрана функция R, D или M, ➜ Преместете напред лоста към знака + за преминаване към повисока скорост и издърпайте лоста към знака – за преминаване на, Забележка: ако по време на движение по невнимание стане.