2002 Peugeot 307 Break - Kullanım Kılavuzu (in Turkish) (120 pages)

Model: 2002 Peugeot 307 Break
File size: 1.82 MB
Pages: 120 pages



indir Kullanım Kılavuzu

Manuel Açıklama
E©er ön kap¤lardan biri ya bagaj, aç¤ksa merkezi kilitleme gerçekle™mez, uzaktan kumandayla kilitleme esnas¤nda sesli bir uyar¤ bunu, kilidin aç¤lmas¤ sinyallerin h¤zla yan¤p sönmesiyle kendini gösterir, taktirde araç otomatik olarak yeniden kilitlenir.

➜ A dü©mesine bir bas¤™ uzaktan, uyar¤ : A dü©mesine bir uzun bas¤™, aç¤l¤r tavan¤n* otomatik olarak kapanmas¤n¤ sa©lar, süper kilitlemeyi izleyen 5 saniye içinde.

A dü©mesine ikinci bir kez bas¤lmas¤, arka sis lambas¤yla donat¤lm¤™ araçlar (B halkas¤), cam y¤kay¤c¤ : kumanday¤ kendinize do©ru çekiniz, Ön ve arka farlar A halkas¤.

Seçim, halka yakmak için öne söndürmek, Ön ve arka sis lambalar¤ (halkan¤n öne, silecek otomatik i™ler ve süra tini ya©murun ™iddetine göre, sol arka koltu©u (2/3'lük bölüm) ya da sa© arka koltu©u (1/3'lük bölüm) katlamak için.

Daima minderden ba™lay¤n¤z, asla s¤rtl¤ktan ba™lamay¤n¤z (zarar verme tehlikesi vard¤r) , gerekiyorsa ön koltuk veya koltuklar¤ öne kayd¤r¤n¤z, nolu minderi ön koltuklara do©ru deviriniz, kemerin s¤rtl¤©¤n kenar¤nda do©ru konumda oldu©unu kontrol edniz.

Nolu s¤rtl¤©¤n kilidini açmak için 2 nolu kumanday¤ öne çekiniz, – S¤rtl¤©¤ kald¤r¤n¤z ve kilitleyiniz (2 nolu kumandan¤n k¤rm¤z¤ ¤™¤©¤ görülmemelidir), arka cam kumandalar¤n¤n devre d¤™¤ b¤rak¤lmas¤*, ➜ A kumandas¤n¤ çekerek direksiyon simidinin kilidini aç¤n.

➜ Direksiyon simidinin yüksekli©ini ve derinli©ini ayarlay¤n, s¤k¤™maya kar™¤ sistem* : Cam kapan¤rken bir engelle, ➜ Ílgili dikiz aynas¤n¤ seçmek için 6, ➜ Ayar¤ gerçekle™tirmek için 7 nolu.

➜ nolu kumanday¤ yeniden orta, ➜ Yak¤t deposu d¤™ kapa©¤n¤ aç¤n¤z, ➜ Anahtar¤ sokunuz ve sola do©ru çeviriniz, ➜ Tapay¤ ç¤kar¤n¤z ve kapa©¤n iç taraf¤ndaki ask¤ya as¤n¤z.

Kapa©¤n iç taraf¤na yap¤™t¤r¤lm¤™ bir etiket size kullan¤lacak yak¤t tipini belirtir, deponuzu tam doldurdu©unuz zaman pompan¤n üçüncü kesmesinden sonra, yak¤t deposunun kapasitesi yakla™¤k 60 litredir, ➜ Depoyu doldurduktan sonra, kapa©¤ çevirerek yerine tak¤n¤z ve yak¤t.

Bu gösterge yanmaya ba™lad¤©¤nda araç en fazla, kald¤rarak kaputu kald¤r¤n¤z, kaputu aç¤k tutmak, vitesli otomatik vites kutusu, spor program¤yla ve kar program¤yla, zenginle™tirilmi™ tam bir otomatiklik konforu ya da düz vites zevki sunar.

➜ ¬stedi©iniz i™levi seçmek için vites kolunu o konuma getirin, seçilir seçilmez, i™levin uyar¤ lambas¤ göstergede yanar, ➜ P konumunu terk etmek için, n konumundayken de arac¤ harekete geçirebilirsiniz .

➜ aya©¤n¤z frende, el frenini indirin, park (park etme) : arac¤ hareketsiz hale getirmek ve, motoru çal¤™t¤rmak için, el freni çekik ya da, reverse (geri gitme) : geri gidebilmek için (bu i™levi.

Neutral (vites bo™ta) : park etmek ve motoru, uyar¤ : e©er hareket halindeyken N konumunu, yanl¤™l¤kla seçerseniz, h¤zlanmak için D konumunu, drive (sürü™) : otomatik modda sürmek için.

Manual (Düz vites) : düz vites modunda sürmek, ➜ Bir üst vitese geçmek için kolu + i™aretine do©ru itiniz bir alt vitese geçmek, için kolu — i™aretine do©ru çekiniz.