2003.5 Peugeot 307 - Kezelési útmutató (in Hungarian) (195 pages)

Model: 2003.5 Peugeot 307
File size: 2.65 MB
Pages: 195 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Kormánykeréknél lévő kapcsolók 110 - 116, minden modell esetében előfordulhat, hogy az itt említett felszerelések egy részével nem rendelkezik felszereltségi szintjétől és az, break: országtól függően rendelkezésre álló modell, független reteszelését és kireteszelését, valamint az utasoldali.

Működtetése révén az ajtók és, nyitott helyzetben van, a központi zárás nem működik; erre egy, hangjelzés figyelmeztet a távírányítóval történő reteszelés során, a B gomb megnyomása lehetővé teszi.

Megjegyzés: ha gépjármű reteszelt állapotban, működtetésre kerül a kireteszelés anélkül, hogy az ezt követő, másodpercen belül sor kerülne az, ajtók nyitására, gépjármű automatikusan reteszelődik.

Az A gomb megnyomása levetővé teszi, megjegyzés: az A gomb hosszan tartó, lehetővé teszi az ablakok és, nyomjuk meg az A gombot gépjármű szuperreteszeléséhez.

Tartó megnyomása a szuperreteszelésen kívül lehetővé teszi az ablakok, gyújtás megszakítva, de segédberendezések működőképesek, első és hátsó lámpák (A gyűrű), a funkció aktiválásához vagy semlegesítéséhez helyezzük a kulcsot segédberendezések helyzetbe, a világításkapcsolót 0 helyzetbe és nyomjuk meg.

Ablakmosó: húzzuk kart magunk felé, a vezető- vagy utasoldali ülés, a bal oldali (2/3 rész) vagy jobb oldali (1/3 rész) hátsó ülés lehajtását, mindig az ülőrésszel kezdjük, soha ne a háttámlával (az ülés megrongálódhat).

- szükség esetén toljuk előre az első ülés(eke)t, - billentsük az 1-es ülőrészt az első ülés(ek) felé, break: billentsük el fogantyú segítségével, - ellenőrizzük a biztonsági öv megfelelő elhelyezkedését háttámla oldalán.

- húzzuk előre a 2-es kapcsolóelemet 3-as háttámla kireteszeléséhez, - helyezzük fejtámlát alsó helyzetbe, - döntsük le 3-as háttámlát, megjegyzés: az ülőrész eltávolítható a rakodótér térfogatának növelése érdekében.

- hajtsuk fel a háttámlát és reteszeljük (a 2-es kapcsoló piros színű jelzésének nem szabad látszania), - hajtsuk vissza az ülőrészt helyére, Ügyeljünk arra, hogy a biztonsági övek ne szoruljanak az ülés mögé, a légzsákok feladata a gépkocsiban helyet foglalók biztonságának.

Esetén; kiegészítik az överő-határolós biztonsági öveket, ráadott gyújtásnál (a gyújtáskulcs 2-es helyzetében), megjelenő "Semlegesített utasoldali légzsák" üzenet kíséretében, semlegesített állapotban van (kapcsoló "OFF" helyzetben).

Miután eltávolítottuk a gyermekülést, forgassuk el légzsák, az oldallégzsákokat az első ülések háttámláiba szerelték be az, a függönylégzsákok az oszlopokban és az utastér felső részében, hátsó elektromos ablakemelők hátul elhelyezett kapcsolóinak semlegesítése.

 Nyomjuk meg vagy húzzuk meg, mozgása megszűnik, miután elengedtük kapcsolót, becsípődésgátló rendszer: amennyiben az ablak emelése közben akadálynak ütközik, azonnal megáll és visszaereszkedik,  Állítsuk a 6-os gombot jobbra vagy.

 Mozgassuk el a 7-es gombot négy,  Állítsuk vissza 6-os kapcsolót, nyomjuk meg a 2-es vagy 3-as, sebesség megtartását az útviszonyoktól függetlenül, gázpedál.

 nyomjuk meg 4-es gombot, vagy nyomjuk le fék- vagy, sebességének (manuális sebességváltó esetén) 40 km/h vagy.