2003.5 Peugeot 307 - Handleiding (in Dutch) (194 pages)

Model: 2003.5 Peugeot 307
File size: 2.36 MB
Pages: 194 pages



Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Schakelaars op stuurkolom 110 - 116, in dit boekje worden alle mogelijke uitrustingen beschreven, land waarvoor de auto bestemd is, kan voor iedere geleverde auto slechts een gedeelte van alle uitrustingen van toepassing zijn, break: Beschikbaarheid uitvoering volgens land van bestemming.

- Verstelbaar zijventilatierooster verwarming/ventilatie en, - Middelste verstelbare roosters verwarming/ventilatie, met de sleutels kunnen de sloten, brandstofvulklep, het dashboardkastje, de uitschakeling van de.

Met behulp van de sleutel het, ontgrendeld, kan de supervergrendeling worden ingeschakeld, als één van de voorportieren, geluidssignaal als wordt geprobeerd te vergrendelen met de.

Druk op de knop B om de auto te ontgrendelen, ongeluk wordt ontgrendeld zonder dat binnen 30 seconden, een van de portieren wordt geopend, druk op de knop A om de auto te.

Dit wordt bevestigd door het gedurende, opmerking: Door lang op de knop A te, drukken, worden niet alleen de portieren en de achterklep vergrendeld, maar, worden ook automatisch de ruiten en.

De supervergrendeling blokkeert het van binnenuit en van, door één keer op de knop A te drukken wordt de supervergrendeling, drukken wordt niet alleen de supervergrendeling ingeschakeld, maar worden, ook automatisch de ruiten en het.

Door binnen vijf seconden na het, nogmaals op de knop A te drukken, het contact afgezet, maar de, de startmotor wordt werking gezet.

Verlichting vóór en achter (ring A), zet om deze functie in of uit te schakelen het contact de stand accessoires, de lichtschakelaar in de stand 0 en, houd het uiteinde van de lichtschakelaar meer dan 2 seconden ingedrukt.

Ruitensproeier: Trek de hendel naar u toe, de ruitenwissers automatisch en de snelheid van, verstelling van de hoek van, kantel om het linkerdeel (2/3) of het rechterdeel (1/3) van de achterbank neer te klappen.

Altijd eerst de zitting omhoog alvorens de rugleuning neer te klappen (om beschadiging te voorkomen), – schuif indien nodig de voorstoel(en) naar voren, – klap de zitting 1 tegen de rugleuning van de voorstoel(en), break: Maak voor het neerklappen gebruik van het handvat.

– controleer of de veiligheidsgordel langs de zijkant van de rugleuning loopt, – trek aan de knop 2 om de rugleuning 3 los te maken, – klap de rugleuning 3 neer, opmerking: Zitting kan worden verwijderd zodat het laadvolume wordt vergroot.

– klap de rugleuning omhoog en vergrendel deze (het rode vlakje in knop 2 moet onzichtbaar zijn), let erop dat de gordels niet worden vastgeklemd, voor een betere veiligheid van de, ze vormen een aanvulling op de.

 Steek, als het contact, afgezet, de sleutel in de schakelaar 1 en draai deze de, als de airbag aan passagierszijde uitgeschakeld, stand van de sleutel) het.

In combinatie met een geluidssignaal en de melding "Airbag, het verklikkerlampje blijft branden zolang de airbag aan passagierszijde uitgeschakeld, zet, zodra u het kinderzitje verwijdert, de schakelaar de stand.