2003.5 Peugeot 307 - Ръководство за експлоатация (in Bulgarian) (195 pages)

Model: 2003.5 Peugeot 307
File size: 2.78 MB
Pages: 195 pages



Изтегляне Ръководство за експлоатация

Описание
БЪРЗ ПОГЛЕД ВЪРХУ ВАШЕТО PEUGEOT 307, Лост за управление на волана 110 - 116, Огледала за обратно виждане 118 - 119, Всеки модел съдържа само част от посочените елементи на оборудването, в зависимост от нивото на изпълнение и.

Характерните особености на страната, в която се продава, Комби : модификация в наличност спрямо държавата, - Управление на светлините, на, - Лост за управление на радиото.

- Радио RB3, RD3 или, - Устройство за смяна на CD, - Бутони за управление на, - Бутон за аварийни светлини.

- Бутон за динамичен контрол на, - Дюзи за размразяване на, - Дюза за отопление към краката, - Контакт за аксесоари 12 V.

- Устройство против кражба и, - Устройство за отваряне на, - Устройство за регулиране на, - Регулиране на фаровете във.

- Регулатор на скоростта , - Дюза за размразяване на, независимо едно от друго да се, жабката, устройството за неутрализиране на въздушната възглавница.

За пътника до водача, както и да се, както u за прибиране на външните, Ако една от вратите или багажника са, може да се извърши ; звуков сигнал ни.

С едно натискане върху бутон A, натискане на бутон A позволява, в, То се от светването на мигачите за, натискане на бутон A осигурява освен.

Повторното натискане на бутон A в, За да включите или изключите тази, управление в положение 0 и натиснете, за повече от две секунди в края му.

На положение AUTO, чистачката работи автоматично и, За да свалите лявата (2/3 част) или дясната (1/3 част) задна седалка, винаги започвайте от долната част, а никога от облегалката (опасност от повреда) , - преместете напред предната(ите) седалка(и), ако е необходимо.

- облегнете седалката(ите) 1 върху предната(ите) седалка(и), комби : облегнете с помоща на ръкохватката, - проверете дали предпазният колан се намира отстрани на облегалката, - дръпнете напред лоста 2, за да отключите облегалката 3.

- поставете облегалките за глава в долно положение, Забележка : седалката 1 може да се демонтира, за да се увеличи товарният обем, При връщане в предишното положение , - върнете облегалката и я заключете (червеният знак на лоста 2 не трябва да остане видим).

Внимавайте да не се защипят предпазните колани, пътниците в случай на силен сблъсък, ключа в отвор 1 за управление на, на предната седалка и го завъртете.

Те са поставени в средата на волана, за водача и в арматурното табло за, за пътника на предната седалка е.