2002 Peugeot 307 - Návod k obsluze (in Czech) (128 pages)

Model: 2002 Peugeot 307
File size: 1.94 MB
Pages: 128 pages



Stáhněte si manuál Návod k obsluze

Manuální Popis
Topení / větrání se seřizováním množství vháněného, ovladač stěračů / ostřikovače / palubního počítače, možné klíčem zamknout, nadstandardně zamknout* odemknout, současně všechny dveře a zavazadlový prostor rovněž přiklopit.

Jestliže jsou jedny z dveří otevřené, nebo je otevřený zavazadlový prostor, nedojde k centrálnímu uzamknutí, dálkový ovladač zajišťuje stejné funkce, ale nadálku, jedno stisknutí tlačítka B dá povel.

Podle toho, že do 30 sekund nebudou otevřeny žádné z dveří, vozidlo se automaticky znovu zamkne, ➜ Jedno stisknutí tlačítka A dá, rozsvícením směrových světel na přibližně dvě sekundy, tlačítka A umožní kromě zamknutí také automatické zavření.

Po nadstandardním uzamknutí* není možné otevřít, je potvrzeno rozsvícením směrových světel na přibližně dvě, tlačítka A umožní navíc k nadstandardnímu uzamknutí automatické, druhé stisknutí tlačítka A před uplynutím pěti sekund od nadstandardního uzamknutí provede změnu.

Přední a zadní světla prstenec A, vozidla vybavená zadním světlem do mlhy (prstenec B), prstence směrem dopředu pro rozsvícení a směrem dozadu pro zhasnutí, při sklápění zadního levého (širší část) nebo pravého (užší část) sedadla.

Začněte vždy sedákem, nikdy ne opěradlem (nebezpečí poškození), je-li třeba, posuňte přední sedadlo(a) směrem dopředu, překlopte sedák k přednímu sedadlu nebo sedadlům, ověřte správnou polohu bezpečnostního pásu na boku opěradla.

Přitáhněte směrem dopředu ovladač 2 pro odjištění opěradla 3, umístěte opěrky hlavy do nízké polohy, – narovnejte opěradlo a zajistěte ho (červený ukazatel ovladače 2 již nesmí být viditelný), nafukovací vaky jsou zkonstruovány tak, aby optimalizovaly.

Dobu, kdy je nafukovací vak neutralizovaný, vak na straně řidiče je zabudovaný ve volantu na straně, výjimkou případu, že je nafukovací vak spolujezdce neutralizovaný, boční nafukovací vaky jsou zabudované v opěradlech předních.

Povel se okno otevře nebo zavře, ochrana proti přiskřípnutí*: když okno při zavírání narazí na, ➜ Vraťte zpět ovladač 6 do, ➜ Přitažením ovladače A odjistěte volant.

Ručně, elektricky* přitažením ovladače 6 směrem dozadu, čerpání paliva musí být motor vypnutý, zasuňte klíč do zámku otočte jím doleva, vyndejte uzávěr a zavěste jej na patku umístěnou na vnitřní straně.

Na vnitřní straně klapky naleznete štítek s vyznačením druhu paliva, které, při čerpání plné nádrže přestaňte při třetím vypnutí plnicí pistole, by mohlo dojít k poruchám funkce, objem palivové nádrže je přibližně 60 litrů.

➜ Po načerpání paliva do nádrže zamkněte uzávěr zavřete klapku, v okamžiku rozsvícení kontrolky zbývá v nádrži, palivo pro ujetí minimálně dalších 50 km, automatická čtyřstupňová převodovka nabízí pohodlí zcela automatického chodu, obohaceného o program sport a program sníh, nebo požitek.

➜ Přesunováním páky v kulise se volí jednotlivé funkce, po provedení volby se rozsvítí kontrolka funkce na ukazateli v přístrojové desce, pro rozjezd vozidla s nastartovaným motorem a s volicí pákou v, ➜ zvolte polohu R, D nebo M.

Můžete se rovněž rozjet z polohy N , park (parkování) : pro znehybnění vozidla pro, reverse (jízda vzad) : pro couvání (tuto funkci.