2002 Peugeot 307 - Упутство за употребу (in Serbian) (128 pages)

Model: 2002 Peugeot 307
File size: 1.51 MB
Pages: 128 pages



Преузми упутство за употребу Упутство за употребу

Ручно Опис
BRZ POGLED NA VAŠ PEUGEOT 307, vizualizuje se brzim paljenjem i gašenjem, ➜ Pritiskom dugmeta A zaključavate vozilo, vizualizuje se paljenjem žmigavaca na oko dve sekunde.

Napomena: dugim pritiskom dugmeta A, pored zaključavanja, možete automatski zatvoriti prozore* i šiber*, blokiraju spoljašnje i unutrašnje komande vrata, vozača možete zaključati, superzaključati* i otključati vrata i prtljažnik kao i preklopiti spoljašnje.

Ako su neka vrata ili prtljažnik, otvoreni, centralizovano zaključavanje nije moguće; zvučni signal, napomena: dugim pritiskom dugmeta A možete, pored super-zaključavanja, automatski zatvoriti prozore* i šiber*, tokom pet sekundi nakon super-zaključavanja, prelazite na obično zaključavanje.

Oprema i dalje može da radi, upalite i unazad da ih ugasite, pranje stakala: povucite ručicu ka sebi, povucite ga unapred i istovremeno kližite.

Da preklopite levo zadnje sedište (deo 2/3) ili desno (deo 1/3), uvek počnite od horizontalnog dela, nikad od naslona (opasnost od oštećenja), podignite prednji deo horizontalnog dela 1, pomerite horizontalni deo 1 do prednjeg(ih) sedišta.

Proverite da li je sigurnosni pojas pravilno postavljen sa strane naslona, ručicu povucite unapred da oslobodite naslon 3, spustite do kraja naslone za glavu, – preklopite naslon i blokirajte ga (više se ne vidi crveni pokazivač komande 2).

Vodite računa da ne priklještite sigurnosne pojaseve, vazdušni jastuci su tako napravljeni da obezbede optimalnu, upotpunjavaju delovanje sigurnosnih pojaseva sa ograničenjem, ➜ Kada je prekinut kontakt, u.

Stavite ključ i okrenite je u, "Isključen vazdušni jastuk za suvozača" na višenamenskom ekranu, pokazuje da je vazdušni jastuk za, Čim sklonite dečiju stolicu, okrenite bravicu vazdušnog jastuka u.

Položaj "ON" da bi ponovo uključili vazdušni jastuk za suvozača, predostrožnosti vezane za suvozačev vazdušni jastuk, bočni vazdušni jastuci su integrisani u naslone prednjih sedišta, vazdušni jastuci zavese su integrisani u stubove i gornji deo.

Na kojoj je došlo do sudara, električni podizači prozora na strani vozača, električni podizači prozora na strani suvozača, isključenje komandi podizača prozora na zadnjim sedištima*.

➜ Pritisnite prekidač ili ga povucite ne prelazeći tačku otpora, ➜ Pritisnite prekidač ili ga povucite, ➜ Povucite ručicu A da otključate, ➜ Podesite volan po visini i.

Zaštita od uštinuća*: kada prozor pri podizanju naiđe na, prepreku, zaustavlja se i ponovo spušta, ➜ Pomerite ručicu 6 udesno ili, ➜ Pomerajte ručicu 7 u sva četiri.

➜ Vratite ručicu 6 u centralni, kada je vozilo zaustavljeno, retrovizore možete preklopiti ručno, ručice unazad ili automatski* prilikom zaključavanja vozila, dosipanje goriva se vrši kada je motor zaustavljen.

➜ Stavite ključ i okrenite ga ulevo, ➜ Skinite čep i okačite ga za držač na unutrašnjoj strani rezervoara, sa unutrašnje strane rezervoara je zalepljena nalepnica na kojoj je.