2002 Peugeot 306 Break - Užívateľská príručka (in Slovak) (127 pages)

Model: 2002 Peugeot 306 Break
File size: 2.46 MB
Pages: 127 pages



Stiahnite si manuál Užívateľská príručka

Manuálny Popis
- Otočný bočný vetrací výstup, - Výstupy vzduchu pre rozmrazovanie bočných skiel, - Výstupy vzduchu pre rozmrazovanie čelného skla, - Ovládanie stieračov ostrekovačov skiel.

Opatrenia, ktoré sa týkajú airbagu spolujazdca, – Airbag spolujazdca zapnite, v prípade transportu, - Do polohy «ON», airbag spolujazdca je zapnutý, - Do polohy «OFF», airbag spolujazdca je vypnutý.

Alebo ak Vaše vozidlo airbag spolujazdca neobsahuje, kontrolka, sa rozsvieti pri zapnutí zapaľovania na 6 sekúnd, ak nemá vozidlo vypínač airbagu spolujazdca , zapnite štartér kľúč uvoľnite až.

Vtedy, keď sa motor uvedie do, v prípade, že je teplota motora, ak sa kontrolka žhavenia rozsvieti, počkajte a motor neštartujte až pokiaľ kontrolka nezhasne, zastavení sa motora, je nevyhnutné vrátiť najskôr kľúč od.

Zapaľovania do polohy « S », nikdy nenechajte zapnutý motor v uzavretom, vyvarujte sa akýmkoľvek modifikáciám zámku riadenia, do pamäti si môžete uložiť až 5.

Ak si želáte ďalší kľúč, rezervný, kartu a všetky kľúče od vozidla, systém zablokuje riadiacu jednotku motora znemožňuje, každý kľúč obsahuje elektronický číp, so svojím kódom.

Kód je iný ako kód uložený v, tento kód je krytý ochranným filmom, ktorý sa má odstrániť len v, - Starostlivo si skontrolujte, či ste naozaj držiteľom osobnej, - Radíme Vám, dajte si do pamäti uložiť Vaše kľúče v servise.

PEUGEOT aby ste si boli istý, že kľúče, ktoré vlastníte, sú naozaj, jediné, ktorými možno Vaše vozidlo uviesť do chodu, nerobte nijaké úpravy na elektronickom systéme blokovania štartovania, systém si sám zvolí rýchlosť pohybu stieračov v závislosti od intenzity zrážok.

Po vypnutí zapaľovania alebo po naštartovaní s páčkou v polohe 1 je potrebné znovu, - prepnite z polohy 1 do polohy, a potom naspäť do polohy 1, - prepnite z polohy 1 do polohy 2 a potom naspäť do polo91.

Vodiča : povytiahnite teleskopický ovládač pootočte, vodiča* : povytiahnite teleskopický ovládač pootočte, - uvoľnite poistku 1 vo vnútri, pri sklopení zadných delených alebo nedelených sedadiel postupujte.

- zasuňte púzdro zámky do háčkov A, - sklopte sedačku 2 k predným sedadlám, - bezpečnostné pásy uchyťte do háčikov 3 (5-dverová verzia kombi), alebo ich pridržte nad operadlom (3-dverová verzia).

- odistite operadlo za pomoci ovládačov, ktoré sa nachádzajú na bokoch 3, (5-dverová verzia a kombi) alebo na operadle 4 (3-dverová verzia), sklápanie zadných sedadiel začnite vždy sedačkou a nikdy nie operadlom (riziko poškodenia), pri vrátení do pôvodnej polohy : dávajte pozor, aby sa bezpečnostné pásy nezasekli pod sedačkou alebo pod operadlom, - Elektrické ovládanie okna vodiča.

Manuálny režim: zatlačte na vypínač, alebo ho zatiahnite bez prekonania, automatický režim: zatlačte na vypínač, alebo ho zatiahnite až za bod, automatické otváranie a zatváranie funguje iba pri zapnutom motore, - Elektrické ovládanie okna spolujazdca.

- Elektrické ovládanie ľavého zadného okna, - Elektrické ovládanie pravého zadného okna, otočte ovládačom A doprava alebo doľava a zvolíte zodpovedajúce spätné zrkadlo.