2002 Peugeot 306 - Instruktionsbog (in Danish) (127 pages)

Model: 2002 Peugeot 306
File size: 2.19 MB
Pages: 127 pages



Hent Manual Instruktionsbog

Manual Beskrivelse
- Lys, tågelygter* og horn, - Håndgreb til oplåsning af, - Midlertidig aflåsning af elbetjente sideruder bag, hvis airbag'en er frakoblet, vil een.

Kontrollampen blinker, bør De kontakte et PEUGEOT værksted, når bilen har en kontakt til frakobling af airbag, tryk på knap A aflåse døre, tryk på knap B oplåse døre.

Sæt tændingsnøglen ind i kontakten 1 og drej, hvis Deres bil ikke er forsynet med passagerairbag, lyser kontrollampen i 6 sekunder, efter at tændingen er slået til, - passagerairbag'en skal afbrydes, hvis De placerer.

Når bilen ikke har en kontakt til, - må der ikke placeres et barnesæde på passagersædet, man må under ingen omstændigheder placere fødderne eller genstande på instrumentbordet, drej rattet lidt og drej nøglen.

Det anbefales at koble ud samtidig med tændingsnøglen, drejes, for motoren bedre kan, s” = stop: tændingen er slukket, a” = strømforsyning til tilbehørsdele: tænding slukket, tilbehør driftsklart.

M” = drift: tænding slået til, nogle sekunder til den slukker, før, hvis motoren går i stå eller ikke, starter, er det nødvendigt sætte.

Der må ikke foretages ændringer på ratlåsen, de kan lagre indtil 5 nøgler i, hvis De ønsker en ekstra nøgle, eller skal have udskiftet en defekt.

Den elektroniske startspærre blokerer motorens styresystem og, startes efter at den er brudt op, hver nøgle indeholder en elektronisk enhed med en speciel kode, hvis nøglen ikke har en kode eller.

En anden end den, der er lagret i, dækket af en film, som kun skal, ved køb af en brugt bil, sørg for at De får udleveret servicekortet.

At være sikker på, at det kun er med den, bilen kan starte, der må ikke foretages ændringer på det elektroniske startspærresystem, når tændingen har været afbrudt eller, efter start skal funktionen aktiveres igen.

– stil kontakten fra 1 til 0 og, – stil kontakten fra 1 til 2 og, – Justering i højden: Trækkes op, for at fjerne nakkestøtten, indstilles den i højeste position, tryk på.

Stopknasten i venstre side og træk, – Placer selen i holderen B, – Lås ryglænet op ved hjælp af, på plads og ryglænet låser.

Korrekt, når det skal på plads igen, – Før spærregrebene ind i krogene A, – Vip sædet 2 frem mod forsæderne, – placer selen i holderen 3 (5-dørs og stationcar), eller hold den over ryglænet (3-dørs).

– lås ryglænet op ved hjælp af grebene på siden 3 (5-dørs og stationcar), begynd altid med at vippe bagsædet/sædepuderne først, aldrig ryglænet (risiko beskadigelse), tilbage til udgangsposition: pas på sikkerhedsselerne ikke.