2015.5 Peugeot 3008 - Vodič za korisnike (in Croatian) (344 pages)

Model: 2015.5 Peugeot 3008
File size: 12.3 MB
Pages: 344 pages



Preuzmite priručnik Vodič za korisnike

Ručno Opis
Vodič za korisnike na internetu, izaberite jedan od sljedećih pristupa za uvid u vaš vodič za, pronađite vaš vodič za korisnike na internetskim stranicama, skenirajte ovaj kod za izravan pristup vašem vodiču za korisnike.

Na ovom osobnom prostoru možete naći savjete i druge korisne, uvidom u vodič za korisnike na internetu možete saznati najnovije, dostupne informacije, koje se lako prepoznaju po označivaču, ako rubrika "MyPEUGEOT" nije dostupna na internetskim.

Stranicama marke PEUGEOT u vašoj zemlji, vodič za korisnike, izdanje vašeg vodiča za korisnike odgovara datumu prve registracije vozila, u ovom vodiču prikazana je sva dostupna oprema za sve modele, vaše vozilo ima samo dio opreme opisane u ovom dokumentu, ovisno.

O razini opremljenosti, izvedbi i karakteristikama vezanim uz zemlju u, opisi i slike u ovim uputama nisu obavezujući, zadržava pravo na promjene tehničkih karakteristika, opreme i dodatne, opreme bez obaveze objavljivanja novih izdanja ovog vodiča.

Zahvaljujemo vam što ste izabrali Peugeot 3008, ovaj vodič za korisnike omogućit će vam da u svim situacijama, potpuno iskoristite sve mogućnosti vašeg vozila, taj dokument je sastavni dio vašega vozila.

Sklopivi ekran u boji 16/9 (WIP Nav+), aditiv AdBlue ® i sustav SCR, kuka za vuču s kuglom koja, poziv u pomoć ili poziv za pomoć na cesti 252.

Spot svjetla na vanjskim retrovizorima 92, - servisni brojač / dnevni putomjer, - tekućina za pranje stakla / farova, eko-vožnja se sastoji od niza svakodnevnih dobrih navika koje vozaču omogućuju smanjivanje potrošnje goriva i emisija CO2.

Uz ručni mjenjač, krenite polako, uključujte više stupnjeve prijenosa, bez čekanja i na vrijeme ih mijenjajte u vožnji, ako je prije polaska temperatura u kabini vrlo visoka, prozračite, je spuštanjem stakala i otvaranjem otvora za prozračivanje, prije.

Iznad zatvorite prozore i ostavite otvorene otvore za, ne zaboravite koristiti opremu kojom se ograničava temperatura u, ako vozilo ima ručni klima uređaj, isključite ga kad temperatura u kabini, isključite sklopke odleđivanja i odmagljivanja, osim ako je upravljanje.

Uz automatski ili upravljani mjenjač, što više koristite automatski način, rada, bez snažnog i naglog pritiskanja papučice gasa, pokazivač promjene stupnja prijenosa predlaže uključivanje, najprikladnijeg stupnja prijenosa: postupite prema toj preporuci čim se.

U vozilu s upravljanim mjenjačem ili automatskim mjenjačem, pokazivač promjene stupnja prijenosa prikazuje se samo u ručnom, poštujte sigurnosne razmake između vozila, koristite kočenje motorom, više nego papučicom kočnice, postupno pritišćite papučicu gasa.

Taj način smanjuje se potrošnja goriva i ispuštanje CO2, kao i buka u, u rijetkom prometu, ako je vozilo opremljeno funkcijom tempomata, ne vozite s upaljenim prednjim i stražnjim svjetlima za maglu ako su, izbjegavajte zagrijavanje motora na mjestu, naročito zimi, prije.

Uključivanja prvog stupnja prijenosa; vozilo će se brže zagrijati u vožnji, kao suputnik, nemojte bez prestanka koristiti multimedijalne nosače, potrošnji, čime se smanjuje i potrošnja goriva, odspojite prijenosne uređaje prije izlaska iz vozila.

Rasporedite teret u cijelom vozilu; najtežu prtljagu postavite na dno, ograničite opterećenost vozila i aerodinamički otpor (krovni nosači, nakon korištenja, skinite krovne nosače odnosno krovnu galeriju.