2015.5 Peugeot 3008 - Kullanım Kılavuzu (in Turkish) (344 pages)

Model: 2015.5 Peugeot 3008
File size: 12.28 MB
Pages: 344 pages



indir Kullanım Kılavuzu

Manuel Açıklama
Kullanım kılavuzunuzu internette incelemek için aşağıdaki erişim, kullanım kılavuzunuza doğrudan erişmek için bu kodu okutunuz, bu kişisel alan, aracınızın bakımı için yararlı bilgiler ve tavsiyeler, İnternet ağı üzerindeki kullanım kılavuzu ile ayrıca aşağıdaki.

Simge ile gösterilen ve böylece kolayca tanımlanabilen en yeni, Ülkenizin Peugeot sitesinde "MyPeugeot" bölümü mevcut, değilse, aşağıdaki adreste kullanım kılavuzunuzu bulabilirsiniz , aracınızın ilk trafiğe çıktığı tarihe tekabül eden kullanım kılavuzunuzun.

Bu kullanım kılavuzu ürün yelpazesinde mevcut olan donanımların, donanım seviyesine, versiyonuna ve satışa sunulduğu ülkenin, özelliklerine göre aracınızda bu belgede belirtilen donanımlardan, verilen tanımlar ve şekiller bağlayıcı değildir.

Işbu kullanım kılavuzunu güncellemeye mecbur olmadan teknik, özellikleri, aksesuarları ve donanımları değiştirme hakkını saklı tutar, bir seçtiğiniz için teşekkür ederiz, bu kullanım kılavuzu, hayatın her anında aracınızdan tamamıyla.

Bu belge aracınızın ayrılmaz bir parçasıdır, arka cam buğu giderme buz çözdürme, Ön yolcu Airbag'inin devre dışı bırakılması 111, adBlue ® katkısı ve SCR sistemi.

Şiddetli soğuklar için koruma paneli 239, eSC : ABS, EFD, AFU, ASR, emniyet kemeri / yolcu tarafı ön Airbag'i, eko sürüş, sürücüye yakıt tüketimini ve CO2 salınımını optimize etmesini sağlayan günlük alışkanlıklar bütünüdür.

Düz vites kutusuyla, yumuşak kalkış yapınız ve beklemeden bir üst, hareket etmeden evvel, eğer sürücü mahalli çok sıcaksa camları ve, km/s süratten itibaren camları kapatınız ve havalandırıcıları açık, sürücü mahallinde ısınmayı sınırlayacak donanımları (açılır tavanın.

Eğer otomatik ayarlanmıyorsa, dilediğiniz konfor değerine ulaştığınızda, eğer otomatik olarak yönetilmiyorsa, buz ve buğu çözme kumandalarını, isıtmalı koltuk kumandasını mümkün olduğunca erken kapatınız, otomatikleştirilmiş veya otomatik vites kutusuyla, gaz pedalına sertçe.

Ya da aniden basmaktan kaçınarak, otomatik modu tercih ediniz, vites değiştirme göstergesi sizi en uygun vitese geçmeye davet eder , gösterge tablosunda bir vitese geçme daveti belirdiğinde davete, otomatikleştirilmiş veya otomatik vites kutuları ile donatılmış araçlarda.

Bu gösterge yalnızca manuel moddayken ekrana gelir, araçlar arası güvenlik mesafelerine uyunuz, fren pedalı yerine, motor frenini kullanınız, gaz pedalına kademeli olarak basınız, davranış biçimleri, yakıt tüketiminde tasarruf etmenize, CO2 salınımını.

Azaltmanıza ve genel trafik gürültüsünü düşürmeye yardımcı olur, akıcı trafik koşullarında, direksiyonda "Cruise" kumandası varsa, km/s süratten itibaren hız sınırlayıcıyı kullanınız, eğer görüş şartları yeterliyse, aracınızı farlar ve sis lambaları yanık.

Özellikle kışın, birinci vitese almadan evvel motoru boşta çalıştırmaktan, kaçınınız ; aracınız hareket halindeyken daha çabuk ısınır, yolcu koltuğundayken eğer multimedya kaynaklarını (film, müzik, video, oyunu) art arda kullanmaktan kaçınırsanız, elektrik enerjisi dolayısıyla.

Aracı terk etmeden evvel taşınabilir donanımları sökünüz, ağırlıkları aracın geneline yayınız ; en ağır yüklerinizi bagajın dibine, aracınızın yükünü sınırlayınız ve aerodinamik rezistansı (tavan barları, tavan bagajı, bisiklet taşıyıcı, römork) asgariye indiriniz.

Kullandıktan sonra tavan barlarını, tavan bagajını sökünüz, sürücü tarafındaki kapının girişine yerleştirilmiş olan etiketteki, değerlere bakarak lastiklerinizin hava basıncını lastikler soğukken.