2015.5 Peugeot 3008 - Ägarmanual (in Swedish) (344 pages)

Model: 2015.5 Peugeot 3008
File size: 12.19 MB
Pages: 344 pages



Hämta Manuell Ägarmanual

Manuell Beskrivning
Välj något av följande sätt att ta del av din instruktionsbok online, du kan hitta din instruktionsbok på Peugeots hemsida under, skanna den här koden för att komma direkt till din instruktionsbok, detta är din egen sida där du kan få råd och användbar.

Information om underhållet av din bil, genom att läsa instruktionsboken på Internet kan du även ta del, av den senaste tillgängliga informationen, som enkelt kan hittas, om rubriken "MyPeugeot" inte finns på Peugeots hemsida i ditt land.

Kan du läsa din instruktionsbok på följande webbplats, tidsperioden då din instruktionsbok trycktes, vilket motsvarar datumet då, bilen togs i trafik första gången, denna handbok beskriver alla tillgängliga utrustningar i alla serier.

Instruktionsbok, beroende på utrustningsnivå, version och på särskilda, de beskrivningar och siffror som förekommer anges utan, tekniska specifikationer, utrustningar och tillbehör utan skyldighet att, tack för att du valt en Peugeot 3008.

Denna instruktionsbok är gjord för att låta dig få ut det mesta av din, bil i alla skeden av dess livslängd, detta dokument är en integrerad del av ditt fordon, överlämna den till den nye ägaren, om du säljer din bil.

Borttagning av is och imma på bakruta, komma åt AdBlue ® -behållaren 198-200, skärm A (inställning av datum/tid) 31-34, när kontrollampan tänds anges status för.

EcoDriving (miljövänlig körning) består av flera rutiner i vardagen som innebär att bilisten kan optimera bränsleförbrukningen och utsläppen av, starta mjukt och växla upp direkt om bilen har en manuell växellåda, lägg i växlarna ganska snabbt under accelerationsfasen, om det är alltför varmt i kupén kan du vädra innan du ger dig av genom.

Att veva ned rutorna eller öppna ventilationsmunstyckena, innan du, Över kan du veva upp rutorna och lämna, tänk på att använda den utrustning som gör det möjligt att sänka, temperaturen i kupén (gardin framför taklucka, solskydd etc.

Stäng av luftkonditioneringen, om inte regleringen sker automatiskt, när, stäng av defrosterreglagen, om de inte styrs automatiskt, om bilen har en automatlåda eller en EGS/ETG-växellåda ska du helst, använda det automatiska drivläget, utan att trampa hårt eller plötsligt.

Växlingsindikatorn uppmanar dig att lägga i den bäst lämpade växeln, följ rådet så fort indikeringen visas i instrumentpanelen, om bilen är utrustad med en EGS/ETG-växellåda eller en automatlåda, tänds denna indikering enbart i det manuella läget.

Kör inte med dimstrålkastare eller dimbakljus tända när, respektera säkerhetsavståndet mellan bilarna, använd hellre, motorbroms än bromspedalen, trampa gradvis ned gaspedalen, detta körsätt bidrar till att minska bränsleförbrukningen, reducera.

När trafiken flyter och om du har reglaget "Cruise" på ratten, kan du, välja att använda farthållaren från och med 40 km/tim, undvik att låta motorn vara igång, särskilt på vintern, innan du lägger i, om du som passagerare undviker att oavbrutet använda mediaspelare.

Koppla ur bärbara apparater innan du lämnar bilen, se till att bilen inte är för tungt lastad och reducera luftmotståndet, ta bort lastbågar och lasträcke efter användning, kontrollera regelbundet däcktrycket när däcken är kalla, titta på.

Däcktrycksdekalen som sitter i dörröppningen på förarsidan, - när bilen stått oanvänd under en längre period, glöm inte att också kontrollera reservhjulet och släpvagnens eller.