2015.5 Peugeot 3008 - Упутство за употребу (in Serbian) (344 pages)

Model: 2015.5 Peugeot 3008
File size: 12.49 MB
Pages: 344 pages



Преузми упутство за употребу Упутство за употребу

Ручно Опис
Izaberite jedan od sledećih pristupa da biste pogledali vaš vodič, pronađite vaš vodič ua korisnike na Internet sajtu Peugeot u, označite ovu šifru da biste direkto pristupili vašem vodiču za korinike, ovaj prostor vam pruža savete i ostale inofrmacije korisne za.

Čitanje online vodiča za korisnike onlajn omogućava vam pristup, najnovijim informacijama, koje su sačuvane u "bookmark" istoriji, ako rubrika "MyPeugeot" nije dostupna na sajtu Peugeot za, vašu zemlju, vaše uputstvo za upotrebu možete da čitate na sledećoj.

Datum izdanja vašeg vodiča za korinike odgovara datumu prve registracije, ovaj vodič predstavlja svu opremu koja je dostupna za celokupnu, vaše vozilo ima samo deo navedene opreme opisane u ovom, dokumentu, u zavisnosti od nivoa završne obrade, verzije i.

Karakteristika specifičnih za svaku zemlju u kojoj se model prodaje, prikazani opisi i simboli su neobavezujući, zadržava pravo da menja tehničke karakteristike, opremu i delove bez, obaveze da ažurira podatke u ovom vodiču.

Hvala vam što ste nam ukazali poverenje i izabrali 3008, ovo korisničko uputstvo je zamišljeno tako da vam omogući da u, potpunosti uživate u svom vozilu u svim životnim situacijama, ovaj dokument je sastavni deo vašeg vozila.

Predate novom vlasniku u slučaju preprodaje vozila, multimedijalna oprema za zadnja sedišta 98, displej u visini pogleda (head up display), aditiv AdBlue ® i sistem SCR.

Instalacija uređaja za vuču sa rasklopljivom, hitna pomoć ili pomoć na putu, eSP : ABS, REF, AFU, ASR, pomoć pri kretanju na usponu 144-146.

Mase kod dizela - dostavno vozilo 249, - tečnost za pranje prozora /farova, eko vožnja je skup radnji koje omogućavaju vozaču da smanji potrošnju goriva i emisiju CO2, koristite menjač kad god je potrebno.

Kod ručnog menjača, lagano krenite i bez čekanja ubacite u viši stepen, pre nego što krenete, ako je kabina pregrejana, provetrite je otvarajući, prozore i leptir-stakla, pre nego što uključite klima-uređaj, kad brzina kretanja pređe 50 km/h, zatvorite prozore i ostavite leptirstakla otvorena.

Koristite opremu koja omogućava ograničavanje temperature u kabini, isključite klima-uređaj, izuzev kod automatskog podešavanja, čim, isključite komande za odmrzavanje i odmagljivanje, sem ako nisu, isključite čim je moguće komandu za grejanje sedišta.

Kod automatskog ili pilotiranog menjača, koristite automatski režim i ne, pritiskajte ni snažno ni naglo papučicu gasa, indikator promene brzine vas poziva da izaberete najpodesniji stepen, prenosa : čim se oznaka pojavi na instrument tabli, odmah je sledite.

Za vozila sa pilotiranim ili automatskim menjačima, ovaj indikator se, pojavljuje samo u manuelnom režimu rada, ne palite duga svetla i svetla za maglu kad je dobra vidljivost, poštujte bezbedna rastojanja između vozila, češće koristite motorno.

Kočenje nego papučicu kočnice, pritiskajte postepeno papučicu, kada nema gužve u saobraćaju, ako imate komandu "Cruise" na, volanu, odaberite regulator brzine počev od 40 km/h, ne ostavljajte motor da radi, naročito zimi, pre nego što ga ubacite u.

Prvu brzinu ; vozilo se brže zagreva tokom vožnje, putnici treba da izbegavaju uključivanje multimedijalnih uređaja, (za filmove, muziku, video igre), jer će na taj način smanjiti potrošnju.