2013.5 Peugeot 3008 - Instruktionsbog (in Danish) (388 pages)

Model: 2013.5 Peugeot 3008
File size: 42.86 MB
Pages: 388 pages



Hent Manual Instruktionsbog

Manual Beskrivelse
Find din instruktionsbog på Peugeots internetside under, se instruktionsbogen online og få samtidig adgang til de nyeste, informationer, der er markeret med følgende symbol, på dette personlige site får du gode råd og andre nyttige.

Oplysninger om, hvordan du vedligeholder din bil, montering af udstyr eller elektrisk tilbehør, der ikke er godkendt, af Automobiles PEUGEOT, kan medføre fejl i bilens elektriske, præsentere dig for vores godkendte udstyr og tilbehør.

Hvis der ikke er adgang til "Personligt site" via Peugeots danske, fanebladet "Instruktionsbog" på startsiden (indmeldelse er ikke, din instruktionsbogs version svarende til 1, herefter får finder du din instruktionsbog online, samt de nyeste oplysninger.

Tak fordi du har valgt en 3008, denne instruktionsbog er udarbejdet, så du, får størst muligt udbytte af din 3008 i alle, på de første sider finder du en detaljeret.

Oversigt, efterfulgt af en hurtig introduktion, så, du nemmere kan lære din bil kende, alle funktioner i din 3008, der vedrører komfort, sikkerhed og kørsel, er herefter beskrevet mere.

Detaljeret i instruktionsbogen, så du kan få, sidst i instruktionsbogen er der billeder af, bilen udvendigt og indvendigt, som viser bilens, kun noget af udstyret, der er nævnt i.

Dette symbol viser advarsler, som skal, overholdes af hensyn til din egen og, dette symbol henviser til sider med, (WIP Nav+ eller WIP Com 3D).

Hill Holder Control (hjælp til start, systemet sætter bilen midlertidigt på standby ved, stop i trafikken (rødt lys, kødannelser, mv, genstarter automatisk, når du ønsker køre.

Brændstofforbruget og de forurenende udslip af, dette tag giver et godt udsyn og ekstra meget lys i, med dette ekstra lys udvendigt og indvendigt, som betjenes med fjernbetjeningen, er det.

Nemmere at finde hen til og ind i bilen, når det er, dette lys sikrer automatisk et ekstra godt udsyn i, det særlige antispin-system forbedrer trækkraften, biler med i sne, mudder og sand.

Dette sæt er et komplet system bestående af en, kompressor og lappemiddel til midlertidig reparation, bag bilen på et farvedisplay, mens, denne nederste klap gør det nemmere læsse større.

Visning og lydalarm og bag, dette system advarer dig, hvis der registreres en, forhindring bag ved bilen, når du bakker eller foran, når det er mørkt, kan nærlyset og.

Hvilket gør det nemmere at finde hen til bilen, brændstoftypen, som skal anvendes, er angivet, på dieselbiler sidder der en indbygget, skub grebet C mod højre og vip klappen D.

Tryk på grebet A og løft bagklappen, efter, at bilen er oplåst med fjernbetjeningen eller, træk grebet B nedad lukke.