2013.5 Peugeot 3008 - Ръководство за експлоатация (in Bulgarian) (388 pages)

Model: 2013.5 Peugeot 3008
File size: 45.94 MB
Pages: 388 pages



Изтегляне Ръководство за експлоатация

Описание
Открийте вашето ръководство за експлоатация на интернет, сайта на PEUGEOT, в рубрика "Лично пространство", Това лично пространство ви предлага съвети и друга, информация, полезна за поддръжката на автомобила.

Прегледът на ръководство за експлоатация онлайн, ви позволява също достъп до последните налични, информации, които се откриват лесно чрез маркера на, страници, откриваем с помощта на тази пиктограма .

Молим ви да обърнете внимание на следната особеност , Монтирането на електрическо оборудване или аксесоари, без референцията на Automobiles PEUGEOT, може да, доведе до повреди в електронната система на вашия.

На тази особеност и ви съветваме да се обърнете, към представител на марката PEUGEOT, който ще, ви представи гамата на препоръчваните аксесоари и, Ако рубриката "Лично пространство" не е налична в сайта на.

PEUGEOT във вашата страна, можете да прегледате вашето, ръководство за експлоатация на следния адрес , връзката "Бордова документация" от началната страница (не се, периода на изданието на вашето ръководство за експлоатация, съответстващ.

На датата на първото пускане в движение на вашия автомобил, Там ще получите достъп до вашето ръководство за експлоатация онлайн, както, и до последните налични информации, които ще откриете чрез пиктограмата , Благодарим ви, че избрахте 3008, символ.

За цел да ви помогне да се възползвате, максимално от възможностите на 3008, при, На първите страници ще откриете подробен, указател и упътване за бързо и лесно.

Така че да оцените качествата му и да се, В края на ръководството ще намерите, картинен указател, който ще ви помогне да, Всеки модел разполага само с част от.

Особеностите за страната, в която се, този символ ви кани да се, (WIP Nav+ или WIP Com 3D), Комплект за временен ремонт на гума 201.

Той увеличава светлината в купето и видимостта, Тази система поставя за кратко двигателя в режим, покой по време на спиране на движението (червен, отново автоматично, щом пожелаете да потеглите.

Системата Стоп & Старт позволява да се намали, разходът на гориво, емисиите на вредни газове и, липса на шум по време на спиране, достъпа до автомобила при слаба осветеност.

Тази функция ви осигурява по-добра видимост в, Тази специфична система против приплъзване на, автомобилите с движещи колела в сняг, кал и пясък, Комплектът се състои от компресор и продукт.

За залепване, с които да се извърши временен, Долната част на задния капак улеснява, зад или пред автомобила по време на, При слаба осветеност, която се отчита.

От датчик, включването от разстояние на, Тази функция се програмира от менюто за, Видът гориво, който трябва да използвате, е посочен.