2012.5 Peugeot 3008 - Kullanım Kılavuzu (in Turkish) (352 pages)

Model: 2012.5 Peugeot 3008
File size: 15.95 MB
Pages: 352 pages



indir Kullanım Kılavuzu

Manuel Açıklama
PEUGEOT internet sitesinde, "Kişisel alan" bölümünde kullanım, İnternet ağı üzerindeki kullanım kılavuzu ile ayrıca, aşağıdaki ayraç şekilciği ile simgelenen ve böylece kolayca, tanımlanabilen en yeni bilgilere ulaşabilirsiniz .

Bu kişisel alan, aracınızın bakımı için yararlı bilgiler ve tavsiyeler, pEUGEOT Otomobilleri tarafından onaylanmamış elektrikli bir, aksesuarın ya da donanımın takılması, aracınızın elektronik, unutmadığınız için teşekkür eder, onaylanan aksesuarları ya.

Da donanımları size tanıtması için PEUGEOT markasının bir, markanın ülkenize özel sitesinde "Kişisel alan" bölümü mevcut, değilse, aşağıdaki adreste kullanım kılavuzunuz'u bulabilirsiniz , ilk yola çıkış tarihine tekabül eden basım tarihini seçiniz.

Burada, kullanım kılavuzunuz'u aynı sunum tarzında bulabilirsiniz, bir güven, tutku ve ilham simgesi olan, için ve aracınızın zarar görme riskini ortadan kaldırmak için uymanızın, aracınızın keşfini kolaylaştıracak ayrıntılı bir içindekiler ve onu takip eden.

Aracınızı daha da takdir etmeniz ve, aracınızdan tam anlamıyla yararlanabilmeniz için, 3008'inize ait konfor, güvenlik ve sürüş gibi özel ayrıntılar, gene bu kılavuzun ilerleyen kısımlarında bilginize sunulmuştur.

Kullanabilmeniz için dikkatinizi ek bilgilere çeker, kılavuzun sonundaki aracın dış ve iç, bölümlerinin görüntüleri, belirtilen sayfa numarası sayesinde bir donanımın, veya bir işlevin yerini bulmanıza yardım.

Her modelde, aracın versiyonuna, modeline, tipine ve satışa sunulduğu ülkenin özelliklerine göre bu kılavuzda, (WIP Nav+ veya WIP Com 3D), arka cam buğu giderme buz çözdürme, uzaktan kumanda edilen bu ek iç ve dış.

Bu sistem, trafiğin durduğu anlarda (kırmızı ışık, sıkışıklık, diğer) motoru geçici, istediğinizde motor otomatik olarak yeniden çalışır, azaltmaya ve araç dururken tam bir sessizlik konforu sağlamaya imkân tanır, bu özel patinaj önleme sistemi, karda.

Çamurda ve kumda 2 çeker araçların çekiş gücünü arttırır, lastiği geçici olarak tamir etmek için bir, kompresör ve bir delik tıkama ürününden, bu alt bagaj kapısı, olağanüstü bir erişim.

Görüntülü ve sesli ileri ve/veya geri, bir aydınlık durumunda, kısa farların ve, bu işlev, biçimlendirme menüsü kullanılarak programlanabilir, (arka arkaya iki basış ; sinyallerin sabit olarak yanması).

Dizel araçlarda, yakıt deposunun ağzı, deponun benzin ile, veya anahtar ile açtıktan sonra, A, c kulpunu sağa doğru itiniz ve D kapağını yatırınız, bagaj kapısına eşlik etmek için B.

Sonuna kadar itiniz ve iyi kilitlendiğini kontrol ediniz, otomatik olarak çekilmesi ve araç harekete geçtiğinde otomatik olarak bırakılması işlevlerini birleştirir, park freninin manuel olarak çekilmesi/bırakılması mümkündür, ve "Distance alert" gibi bazı bilgileri sürücünün görüş alanına yansıtır.

Bu donanımlar son teknolojilerden yararlanır : MP3 uyumlu WIP Sound, WIP, plug, WIP Bluetooth, WIP Com 3D veya, wIP Nav+, JBL ses sistemi, ek prizler, bu donanım, sürücü ve ön yolcu için ayrı.

Sonra, sistem bu ayarı dışarıdaki hava, stop & Start sistemini devre dışı, koymak veya aracın içine uzun eşya yükleme.