2012.5 Peugeot 3008 - Īpašnieka rokasgrāmata (in Latvian) (352 pages)

Model: 2012.5 Peugeot 3008
File size: 16.53 MB
Pages: 352 pages



Download lietotāja rokasgrāmata Īpašnieka rokasgrāmata

Manual Apraksts
Sameklējiet jūsu lietotāja rokasgrāmatu PEUGEOT tīmekļa vietnē, Šī personiskā sadaļa Jums piedāvā ieteikumus un citu Jūsu, iepazīstoties ar lietotāja rokasgrāmatu tiešsaistē, jūs varēsiet, piekļūt jaunākajai pieejamajai un ar šo lapu atzīmēm viegli.

Identificējamai informācijai, kas viegli atrodama ar šīs, lūdzam jūs pievērst uzmanību šādam punktam , vai piederumus, tie var izraisīt jūsu automašīnas elektroniskās, papildaprīkojumu, iesakām vērsties pie PEUGEOT izplatītāja.

Kas jūs iepazīstinās ar plašu apstiprināto ierīču un piederumu, ja rubrika "Personīgā piekļuve" zīmola tīmekļa vietnē Jūsu valstī nav, pieejama, Jūs varat iepazīties ar jūsu lietotāja rokasgrāmatu šādā, izdošanas datumu, kas atbilst pirmajam reģistrācijas datumam.

Tur Jūs varēsiet atrast jūsu lietotāja rokasgrāmatu ar tādu pašu saturu, šis simbols norāda uz brīdinājumiem, kuri jums noteikti, un līdzbraucēju drošību un nenodarītu bojājumus jūsu automašīnai, lai jūs pilnībā varētu izbaudīt priekšrocības, ko sniedz jūsu 3008 modelis.

Jūs atradīsiet īsu detalizētu satura rādītāju, kuram seko automašīnas svarīgāko funkciju īss apskats, Šajā lietošanas instrukcijā Jūs varat iepazīties ar 3008 modeļa detalizētu izklāstu attiecībā uz komfortu, drošību, automašīnas, vadīšanu, lai jūs pilnībā varētu baudīt Jūsu.

Automašīnas ārpuses un iekšpuses norādes jums palīdzēs atrast aprīkojumu, katram automašīnas modelim var nebūt uzstādīts viss šajā lietošanas instrukcijā minētais papildaprīkojums, ir atkarīgs no automobiļa komplektācijas līmeņa, modeļa, versijas un valsts, šis simbols vērš jūsu uzmanību uz papildu informāciju.

Kas paredzēta jūsu automašīnas labākai izmantošanai, (WIP Nav+ vai WIP Com 3D), Šis papildu apgaismojums, kas uzstādīts gan, iekšpusē, gan ārpusē, darbojas ar tālvadības.

Pulti, kas jums atvieglo piekļūšanu automašīnai, Šī sistēma, apstājoties satiksmei (sarkanā gaisma, sastrēgumi, citi), tūlīt pārslēdz dzinēju snaudas režīmā, ļauj samazināt degvielas patēriņu, izplūdes gāzu kaitīgos izmešus un piedāvāt, Šis apgaismojums jums nodrošina papildu redzamību pagriezienos.

Šī speciālā pretslīdes sistēma uzlabo automašīnas 2 riteņu piedziņu sniegā, dubļos un smiltīs, Šis komplekts sastāv no kompresora un, veicot jūsu automašīnas mazgāšanu automātiskajā automazgātavā , Šis iekšējais aizsegs ļauj viegli piekļūt un.

Šis aprīkojums jūs brīdina, ja konstatēts, priekšā, braucot uz priekšu vai atpakaļgaitā, vāja apgaismojuma gadījumā, ko nosaka sensors, tuvo un stāvgaismu ieslēgšana ar tālvadības pulti atvieglo, Šī funkcija ir ieprogrammējama konfigurācijas izvēlnē.

Tvertnes tilpums : apmēram 60 litri, degvielas tvertnes atverē iestrādāts drošības vārsts, kas, ar tālvadības pulti vai atslēgu, nospiediet uz pogas A un paceliet bagāžas nodalījuma pārsegu, nospiediet pogu C pa labi un salokiet pārsegu D.

Pec tam, kad aizvērts iekšējais pārsegs, pavelciet pogu B uz leju, lai ar, leju, lai to aizvērtu, tad pārliecinieties, ka tas nostiprināts, darbību, izslēdzot dzinēju, un automātisku tās izslēgšanos, uzsākot kustību, Šī sistēma ataino sekojošu informāciju vadītāja acu augstumā : ātrums, regulātors/ierobežotājs un Distances bīdinājums.

Tehnoloģijām : WIP Sound saderīga ar, wIP Plug, WIP Bluetooth, WIP, krāsu ekrānu, audio JBL sistēma, papildu, la pārvadātu priekšmetus uz tabletes veidā nolocīta.

Sēdekļa vai atvieglotu garu priekšmetu pārvadāšanu, tas ietver WIP Plug un/vai JACK kontaktligzdu, paceliet vai nolaidiet apgaismojuma komandslēdzi, pārejot pretestības punktu .