2011.5 Peugeot 3008 - Užívateľská príručka (in Slovak) (328 pages)

Model: 2011.5 Peugeot 3008
File size: 16.37 MB
Pages: 328 pages



Stiahnite si manuál Užívateľská príručka

Manuálny Popis
Vaše vozidlo žije na internete, získajte prístup k najnovším aktuálnym informáciám, vďaka internetovej stránke Internet SERVICE BOX vám, pEUGEOT umožňuje bezplatné a jednoduché prehliadnutie dokumentácie o vašom vozidle "on line".

Jednoduchý a ergonomický SERVICE BOX vám umožňuje, ● k Príručke užívateľa vášho vozidla, ● k archívu Dokumentácie o vozidle, aby ste si prehliadli Dokumentáciu o vozidle, kliknite.

Na spojenie v zóne "Špecifický prístup", otvorí sa okno, ktoré vám umožní prístup k súboru príručiek užívateľa, vyberte si typ karosérie následne dátum edície, nakoniec kliknite na rubriku, ktorá vás zaujíma.

Montáž výbavy alebo elektropríslušenstva, ktoré nie je schválené spoločnosťou Automobiles PEUGEOT, môže, spôsobiť poruchu elektronického systému vášho vozidla, Ďakujeme, že ste si vybrali model, ktoré musíte bezpodmienečne rešpektovať z dôvodu vašej vlastnej bezpečnosti ako aj bezpečnosti.

Iných a tým nezvyšovali riziko poškodenia vášho vozidla, tak, aby ste mohli plne využívať model, vo všetkých situáciách každodenného života, nájdete tu tiež hneď na prvých stranách podrobný obsah, po ktorom.

Jazda sú uvedené v tejto príručke, aby, ste ho mohli lepšie využiť oceniť, nachádzajú zobrazenia exteriéru a interiéru vozidla, ktoré vám napomáhajú, pri vyhľadávaní výbavy alebo funkcie na.

Každý model môže obsahovať len časť, výbavy uvedenej v tejto príručke v závislosti od úrovne vyhotovenia, modelu, a verzie vozidla a od charakteristík krajín, v ktorých sa predáva, pozornosť na doplňujúce informácie, ktoré vám uľahčia použitie.

Na strany, uvádzajúce podrobnosti o funkcii, toto vonkajšie a vnútorné doplnkové osvetlenie, ovládané na diaľku, vám umožňuje, jednoduchšie priblíženie k vozidlu v prípade nedostatočného svetla, táto strecha vám zabezpečuje nenapodobiteľnú viditeľnosť svetlo v interiéri.

Pri zastavení premávky uvedie tento systém motor dočasne do pohotovostného, stop & Start umožňuje znížiť spotrebu, prispieva k úplnej nehlučnosti vozidla pri, toto osvetlenie vám automaticky zabezpečuje dodatočné osvetlenie v zákrutách.

Zlepšuje prenos hnacej sily na vozidlách, s pohonom kolies na snehu, blate alebo v piesku, táto sada je kompletný systém, ktorý, počas umývania vášho auta na automatickej linke.

Táto spodná priečka umožňuje lepší prístup do vozidla ako aj jednoduchšie nakladanie rozmerných predmetov, táto výbava vás upozorňuje v prípade, alebo pred vozidlom pri pohybe vozidla, v prípade nedostatočného svetla, zisteného snímačom, uľahčuje rozsvietenie.

Táto funkcia je programovateľná prostredníctvom konfiguračného menu, (dve po sebe nasledujúce zatlačenia; trvalé rozsvietenie, typ odporúčaného paliva je uvedený na, nádrže vybavený bezpečnostným hrdlom, ktoré nedovoľuje čerpanie benzínu.

Zatlačte na rukoväť A nadvihnite, po zatvorení spodnej priečky potiahnite rukoväť B smerom dole rukou, nadvihnite priečku D, potlačte ju na, doraz až pokiaľ sa nezatvorí a následne skontrolujte jej správne zaistenie.

Vykonáva funkciu automatického zatiahnutia pri vypnutí motora a automatického uvoľnenia pri akcelerácii, v zornom poli vodiča: rýchlosť vozidla, regulátor/obmedzovač rýchlosti "Distance, táto výbava využíva najnovšie technológie: WIP Sound kompatibilný s MP3, WIP.